Home Greek News ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ!!! – Μασονάκι κι ο…Χρήστος ο Μάστορας που μας συμβουλεύει να εμβολιαστούμε!!!

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ!!! – Μασονάκι κι ο…Χρήστος ο Μάστορας που μας συμβουλεύει να εμβολιαστούμε!!!

by _
0 comment 727 views

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ!!! – Μασονάκι κι ο…Χρήστος ο Μάστορας που μας συμβουλεύει να εμβολιαστούμε!!!


ΕΚΕΙ καταντήσαμε σαν λαός να μας κάνει συστάσεις ο Μάστορας, που, απ’ ό,τι φαίνεται, ένα γλυφτράκι του συστήματος είναι (;;;)….

Εξάλλου το σύστημα κάνει γνωστούς ΜΟΝΟ όσους το γλύφουν…!!!…

Μήπως φοράει καί το….κέρατο του…σατανά κρεμασμένο στόν λαιμό του;;;!!…

Σύμφωνα με το σάιτ govastileto.gr διαβάζουμε τα εξής για τον πρόσφατο «εμβολιασμό» του κιου ΧΡΗΣΤΟΥ…

O Χρήστος Μάστορας, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο κατά του νέου ιού.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όλα όσα έγιναν στο εμβολιαστικό κέντρο και έστειλε το δικό του μήνυμα.

 

«Ελαφρύ χέρι και ένα χαμόγελο που φαίνεται ακόμα και πίσω από τη μάσκα! Ευχαριστούμε τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες υγείας που είναι εκεί για εμάς» σχολίασε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης, δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή του εμβολιασμού του.

 

Ο ίδιος για να αποφορτίσει και το κλίμα με όσους φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο για τις παρενέργειες που μπορεί να έχει, πήρε την κιθάρα του και άρχισε να παίζει μουσική, δίχως τέλος.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου η νοσοκόμα που «χορηγεί» το «εμβόλιο» στον ώμο του Μάστορα ΔΕΝ μας δείχνει καλά ούτε την είσοδο της «βελόνας» στο δέρμα του ούτε την…έξοδό της. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Ίσως ο κος…ΧΡΗΣΤΟΣ μπορεί να μας το εξηγήσει, ο οποίος, στο τέλος του παρακάτω βιντεάκι, χαχανίζει και λέει «Είμαστε εμβολιασμένοι!». ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ επίσης την ποιότητα του βίντεο, αν μας λέει τίποτε αυτο…

Χμμμμ…



Δείτε τώρα τις παρακάτω εικόνες του κιου ΧΡΗΣΤΟΥ που ενδεχομένως να μας εξηγήσουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ τι είδους ρόλο βαράει ακριβώς ο ίδιος στην ελληνική κοινωνία. Ίσως ο…ΙΔΙΟΣ μπορεί να μας το εξήσει …ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΠΑΝΤΩΣ, εκτός από τους δεσμούς του κιού ΧΡΗΣΤΟΥ με τη…ΜΑΣΟΝΙΑ, αυτό που είναι ΣΙΓΟΥΡΟ εδώ είναι πως αυτό το παιδί το χρησιμοποιεί το…ΣΥΣΤΗΜΑ εκεί στην Ελλάδα, το ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, για να παροτρύνει όλους τους «κακούς» ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν κι αυτοί!!!

______



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr