Home ΗΠΑ ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας $670 εκατ. που αποκτά η US Air Force – Δείτε φωτογραφίες

ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας $670 εκατ. που αποκτά η US Air Force – Δείτε φωτογραφίες

by _
0 comment 113 views
ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας 0 εκατ. που αποκτά η US Air Force – Δείτε φωτογραφίες
ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας 0 εκατ. που αποκτά η US Air Force – Δείτε φωτογραφίες

ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας $670 εκατ. που αποκτά η US Air Force – Δείτε φωτογραφίες

10/07/2021, 18:14


Σχεδιαστικές απεικονίσεις του νέου βομβαρδιστικού stealth B-21 Raider, έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ – Η πραγματική εικόνα του αεροσκάφους παραμένει απόρρητη – Το 2026 ή το 2027 αναμένεται να τεθεί προς χρήση…

Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία (US Air Force) αποκάλυψε μια νέα σχεδιαστική απόδοση του stealth βομβαρδιστικού αεροσκάφους B-21 Raider, το οποίο αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή της προς χρήση μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Το αεροσκάφος, που αναπτύσσεται από την εταιρεία Northrop Grumman θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και πυρηνικά όπλα, ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα για «επίθεση τόσο από αποσταση όσο και direct».

Το κόστος του B-21 Rider κυμαίνεται στα 670 εκατομμύρια δολάρια

και θα είναι έτοιμο για πτήση ως το 2026 ή το 2027. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αρχικό σχέδιο προβλέπειο την κατασκευή και παράδοση τουλάχιστον 100 αεροσκαφών αυτού του τύπου.

Το B-21 Rider θα μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα δυο ατόμων, ενώ τα συγκεκριμένα αεροσκάφη θα επιχειρούν από τις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας σε Νότια Ντακότα, Μιζούρι και Τέξας.



Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες αποτελούν σχεδιαστικές αποδόσεις και δεν είναι οι επίσημες απεικονίσεις του αεροσκάφους, το οποίο παραμένει απόρρητο project:

stealth1
stealth2



stealth3
stealth4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr