Home Greek News Τώρα «τα γυρίζει» ο Ν.Σύψας: «Η μετάλλαξη Δέλτα φέρνει το τέλος της πανδημίας» (βίντεο)

Τώρα «τα γυρίζει» ο Ν.Σύψας: «Η μετάλλαξη Δέλτα φέρνει το τέλος της πανδημίας» (βίντεο)

by _
0 comment 122 views
Τώρα «τα γυρίζει» ο Ν.Σύψας: «Η μετάλλαξη Δέλτα φέρνει το τέλος της πανδημίας» (βίντεο)
Τώρα «τα γυρίζει» ο Ν.Σύψας: «Η μετάλλαξη Δέλτα φέρνει το τέλος της πανδημίας» (βίντεο)

Τώρα «τα γυρίζει» ο Ν.Σύψας: «Η μετάλλαξη Δέλτα φέρνει το τέλος της πανδημίας» (βίντεο)

Επιβεβαιώνει απόλυτα το pronews.gr ο Ν.Σύψας


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΠΩΣ μπορεί να υπάρει αυτή η δήθεν «μετάλλαξη Δ» τη στιγμή που ούτε η ύπαρξη του δήθεν…«κορωνοϊού» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ–ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!! Το δίκο μας σάιτ βρίθει πολλώ τέτοιων αποκαλύψεων. Δείτε το τμήμα «Κορωνοϊός» για περισσότερα…


Στις 4 Ιουλίου γράφαμε στο pronews.gr πως η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιθανότατα και το τέλος της πανδημίας της Covid-19, καθώς πως είναι γνωστό ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ πιο μεταδοτική, αλλά κατά περίπου δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα. 

Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι πολίτες θα κολλήσουν κορωνοϊού, αλλά θα είναι ασυμπτωματικοί, η πλειοψηφία αυτών και πολύ λιγότεροι από πριν θα νοσήσουν, κάτι που σημαίνει πως θα οδηγηθούμε στην ανοσία της αγέλης, είτε από τη νόσηση, είτε από το εμβόλιο.

\

Λίγες ημέρες αργότερα και ένα από τα «πρώτα ονόματα» της κυβέρνησης των λοιμωξιολόγων επιβεβαιώνει απόλυτα το δημοσίευμα μας. Ο λόγος για τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Νίκο Σύψα, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε πως η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να φέρει το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού!

Βέβαια, είναι εμφανής η προσπάθεια του να «μαλακώσει» τις τρομολαγνικές προηγούμενες δηλώσεις του και κυρίως την διάψευση της κυβέρνησης από τον ίδιο σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση να βγουν οι μάσκες στους δημόσιους χώρους, όπου ο ίδιος υποστήριζε ότι «Εμείς στην επιτροπή ποτέ δεν συμφωνήσαμε για αυτό», έστω και αν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι ομόφωνα η επιτροπή των ειδικών το είχε αποφασίσει

Τώρα ο Ν.Σύψας είπε χαρακτηριστικά η «μετάλλαξη Δέλτα είναι η τελευταία πράξη του δράματος», σημειώνοντας πως έως και τον επόμενο χρόνο θα νοσήσουν όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και η ανοσία θα επιτευχθεί, είτε από το εμβόλιο είτε από τον ίδιο τον ιό.



Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί επίσης είναι πως η μετάλλαξη Δέλτα, αλλά και γενικώς ο κορωνοϊός έχει μικρή θνητότητα στους νέους, αντιθέτως παραμένει φονικός για τους ηλικιωμένους και για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/ygeia/1000725_omologia-vomva-nsypsa-i-metallaxi-delta-fernei-telos-tis-pandimias-i-teleytaia-praxi

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr