Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Επιβεβαιώνεται το μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Πλήρης μετάφραση του εγγράφου του στα Ελληνικά…

Επιβεβαιώνεται το μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Πλήρης μετάφραση του εγγράφου του στα Ελληνικά…

by _
0 comment 481 views

Επιβεβαιώνεται το μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Πλήρης μετάφραση του εγγράφου του στα Ελληνικά…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Ιουλ. 2021, 21:08., Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα, που σας πρωτοαποκαλύψαμε εμείς από το GreekNewsOnDemnd.com, με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!, σε αποκαλύψαμε σε γενικές γραμμές το όλο ύπουλο και μύστικο σχέδιο της κυβερνήσεως του Η.Β. για την εφαρμογή ενος καθεστώτος μονίμων κλειδωμάτων, lockdown, σε όλη την Αγγλία υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, όμως αυτή η ψευτοπανδημία του ψευδοκορωνοϊού!!!

Το σχετικό έγγραφο ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ και οι δικές μας πηγές από την αμερικανική κυβέρνηση λένε ότι…ΙΣΧΥΕΙ το συγκεκριμένο σχέδιο όχι μόνο για την Αγγλία αλλά ενδεχομένως να εφαρμοστεί και…ΑΛΛΟΥ σε…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/06/27/%cf%83%ce%

Έχουμε επίσης κορυφαίους ερευνητές/δημοσιογράγφους των ΗΠΑ που έχουν επιβεβαιώσει το εν λόγω έγγραφο από Imperial College of London, όπως η κα Deborah Tavares από το σάιτ StopTheCrime.net Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Και παρ όλο που ο κος Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει να λέει ότι θα καταργήσει πολύ σύντομα όλα τα μέτρα στην Αγγλία, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ οι συνάδελφοί του από το Imperial College of London κυκλοφοράνε μεταξύ τους τέτοιου είδους….ΜΥΣΤΙΚΑ καθώς και..ΥΠΟΥΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ όπου μιλάνε σσν να αποτελούν…ΑΥΤΟΙ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Η.Β.;;;

Ακολουθεί τώρα η πλήρης μετάφραση αυτού του εγγράφου…

Από το Ηνωμένο Βασίλειο( Αγγλία) το κείμενο μεταφρασμένο:

Αλλά δείτε πρώτα αυτό…

https://www.facebook.com/tseros691/posts/4135648143137564

Με την επικείμενη απόφαση και ανακοίνωση που θα γίνει αργότερα σήμερα από τον πρωθυπουργό, όσον αφορά την παράταση τεσσάρων εβδομάδων του κλειδώματος του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουμε τώρα ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα με το οποίο θα ολοκληρώσουμε τα επόμενα βήματα της επεξεργάζομαι, διαδικασία.



Παραμένει ζωτικής σημασίας για τα πάντα να παραμείνουν σε καλό δρόμο και για όλους μας να θυμόμαστε τον κοινό μας σκοπό πίσω από αυτό. Ήταν δύσκολο, και θα γίνει πιο δύσκολο, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουμε ενωμένοι και ότι καταφέρουμε να πείσουμε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ότι το κάνουμε αυτό για καλό λόγο, τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με το δεύτερο μέρος του «σχεδίου “Εν ολίγοις, αυτό θα κινηθεί προς ένα μόνιμο κλείδωμα της χώρας από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, με τους λόγους να το κάνει να είναι μια αιχμή στις νέες” παραλλαγές “του ιού” της Ινδίας και του Νεπάλ (που όπως γνωρίζουμε είναι απλώς μια επωνυμία του Hay Fever).

Ο «ιός» ήταν ήδη πολύ κερδοφόρος και καρποφόρος για εμάς και δεν υπάρχει όριο στο οποίο δεν μπορούμε να κερδίσουμε περαιτέρω τόσο από οικονομική όσο και από άποψη φήμης. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε πλήρη και απόλυτη συνεργασία τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τα ΜΜΕ με αυτό και να χρησιμοποιήσουμε τη γραμμή ότι «είναι πάρα πολύ ριψοκίνδυνο να προχωρήσουμε με το καλοκαίρι ». Μπορούμε να «μοντελοποιήσουμε» τις αυξήσεις αυτών των «παραλλαγών» σύμφωνα με, για παράδειγμα:

• Διαμαρτυρίες κατά του κλειδώματος (αυτό θα ήταν υπέροχο να προωθηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα γεγονότα)

• Ποδοσφαιρικοί αγώνες Euro 2021 στην Αγγλία και τη Σκωτία



• Όπου οι πληθυσμοί διογκώνονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – Παραθαλάσσια θέρετρα (Μπλάκπουλ, Μπόρνμουθ, Μπράιτον, Skegness κ.λπ.), καθώς και θεματικά πάρκα (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures κ.λπ.), καθώς και η ύπαιθρο και “Tourist Traps”

Εάν μπορέσουμε να βγάλουμε το μήνυμα ότι λόγω αυτών των «παραλλαγών» θα είναι πολλαπλές και θα καταρρεύσει εντελώς το NHS εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά αμέσως, τότε το κοινό πρέπει να συμμορφώνεται και η συμμόρφωση και η αμφισβήτηση της φύσης των μαζών θα είναι ζωτικής σημασίας για να φτάσουμε στην «γραμμή τερματισμού» και έτσι θα είχαμε παίξει τον ρόλο μας στην αλλαγή της χώρας. Θα είναι λοιπόν για άλλους να κλείσουν, ως μέρος του Kalergi και του σχεδίου WEF / Schwaab, για άλλους λόγους όπως το Περιβάλλον και η Λειψυδρία (2022-23), οι ελλείψεις τροφίμων (2023-24) και η Παγκόσμια χρηματοδότηση και ο μαζικός πληθωρισμός ( 2024-25) με αποκορύφωμα την ολοκλήρωση του κοινού παγκόσμιου σχεδίου Kalergi των Ηνωμένων Εθνών, ΠΟΥ και WEF το 2025.

Ενώ γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει αντίσταση σε αυτό, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οποιαδήποτε και όλη η αντίσταση διατηρείται στο απόλυτο ελάχιστο και αυτό ισχύει σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας – από τον απλό άνδρα / γυναίκα στο δρόμο έως τους βουλευτές και τους Λόρδους. Ενώ πάνω από το 70% υποστηρίζει τις ενέργειές μας (χάρη στις τροποποιήσεις από το YouGov) έχουμε μια σκληρή ομάδα σκληρών λεγόμενων «υπέρ της ελευθερίας» ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να μας καταστρέψουν σε οποιαδήποτε ευκαιρία.

Η κυκλοφορία του νέου καναλιού “GB News” έχει προσθέσει μόνο καύσιμο σε αυτήν τη φωτιά, επομένως το σχέδιό μου είναι να ασκήσουμε τόση πίεση στις εταιρείες κοινωνικών μέσων στο Ηνωμένο Βασίλειο) για να ξεκινήσουμε αμέσως τις ακόλουθες διαδικασίες, προκειμένου να μας προστατεύσουν και τι κάνουμε:

• Αποκλεισμός / αποκλεισμός / διαγραφή οποιωνδήποτε και όλων των αναρτήσεων και χρηστών που αντιβαίνουν στην επιστημονική συναίνεση

• Για ιστότοπους που περιορίζουν / αρνούνται την πρόσβαση στην παραπάνω ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης τυχόν “λογαριασμών”



• Για άτομα κατά του αποκλεισμού και τους αρχηγούς της ομάδας τους να διαβιβάζουν τα στοιχεία στην Αστυνομία και να συλληφθούν για υποκίνηση μίσους, βίας και αστικής ανυπακοής (μια διάταξη για αυτό εμπίπτει ήδη στον Νόμο 2020 για τον Κοραναϊό)

• Για οποιονδήποτε Γονέα / Κηδεμόνα δηλώνει ανοιχτά ότι αυτοί ή η οικογένειά τους δεν θα εμβολιαστούν για να αφαιρεθούν Μόνιμα το συγγενές του Παιδιού / Ηλικιωμένου τους από το σπίτι ή / και να αφαιρεθούν από την ιδιοκτησία ανεξάρτητα από τα δικαιώματα ιδιοκτησίας / Πράξης.

Ένα αντίγραφο αυτών των προτάσεων με τίτλο «Combating Covid Disinformation 2021» έχει ήδη σταλεί στους Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) και Susan Wojcicki (YouTube) και Sundar Pichai (Google / Alphabet). Επίσης, καταλαβαίνω ότι ο πρωθυπουργός πρόκειται να πιέσει για εντονότερη δράση ενάντια στο κίνημα κατά του αποκλεισμού, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του στρατού και για κάθε δρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο για αυστηρή και αυστηρή αστυνόμευση κατά το προσεχές κλείσιμο του Ιουλίου.

Ενημερώθηκα επίσης από τον Serco που πρόκειται να κυκλοφορήσει το “Stay At Home Bracelets”, το οποίο θα λειτουργεί σαν ηλεκτρονικές ετικέτες και θα είναι υποχρεωτικό για κάθε νοικοκυριό της χώρας με όλους τους κατοίκους, τους ενοικιαστές κ.λπ. να έχουν και τα δύο νόμο. Αυτά τα βραχιόλια θα λειτουργήσουν με τη νέα τεχνολογία 5G και θα ειδοποιήσουν το CCC (Κεντρικό Κέντρο Διοίκησης} εάν ένα άτομο έχει αποτολμήσει έξω από τον «Περιορισμένο Χώρο» του με ποινές που κυμαίνονται από πρόστιμο 50.000 £ έως την κράτηση υπό κράτηση «για αόριστο χρονικό διάστημα». Η πρώτη παρτίδα βραχιολιών θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ, Νότινγχαμ, Κάρντιφ, Μπέλφαστ, Σουόνσι, Μάντσεστερ, Νιούκασλ, Γλασκόβη, Εδιμβούργο, Λίβερπουλ, Λιντς, Σέφιλντ, Νόριτς, Κέιμπριτζ, Υόρκη, Έξετερ και Καρλάιλ με δεύτερες παρτίδες κυκλοφόρησε τον επόμενο μήνα και ένα τρίτο τον Νοέμβριο, προκειμένου να φτάσει σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έχει προγραμματιστεί να ενεργοποιήσει και να ενεργοποιήσει αυτά τα βραχιόλια το αργότερο την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Με το να συνηθίζουμε τους ανθρώπους να συμμορφώνονται με εμάς, μπορούμε να καταστρέψουμε κάθε αντίσταση στις νέες αλλαγές που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, πρέπει πάντα να φαινόμαστε να είμαστε οι «φίλοι του λαού» και να μοιάζουμε σαν να έχουμε τα συμφέροντά τους στο επίκεντρο, ώστε να μην σκέφτονται αντίθετα με αυτό που τους θέλουμε. Πρέπει να κάνουμε τα ΜΜΕ να ωθήσουν τη γραμμή ότι καθώς έχουν πεθάνει πάρα πολλοί άνθρωποι (πάνω από το ποσοστό R), το μήνυμα είναι «Να μένετε πάντα στο σπίτι, να προστατεύετε τις ζωές και να σώζετε το NHS». Όπως και το να είσαι.



Επιστήμονες πρέπει επίσης να διατηρήσουμε το καλό προφίλ μας με τα ΜΜΕ και να είμαστε «καταλαβαροί» όσο μπορούμε.

Όσον αφορά τις νέες ή επιπλέον «παραλλαγές», θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για τα ακόλουθα πρωτότυπα:

Η πρωτεύουσα «Παραλλαγή» (με επίκεντρο το Λονδίνο)

Οι διαμαρτυρίες κατά του Lockdown και οι οπαδοί ποδοσφαίρου που συμμετέχουν σε αγώνες Euro 2020 θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για μια πιο επιθετική παραλλαγή που προκαλεί προβλήματα στους πνεύμονες, την καρδιά και τα νεφρά. Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσει το Λονδίνο από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Το Dorset «Variant» (με επίκεντρο το Bournemouth)

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν για διακοπές στο Μπόρνμουθ από το Λονδίνο έφεραν το The Capital Variant στην περιοχή και αυτό έχει μετατραπεί σε μια νέα «παραλλαγή» που σημαίνει ότι η περιοχή πρέπει να λείπει από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Τα σύνορα «Παραλλαγή» (με επίκεντρο τα σύνορα Αγγλίας-Σκωτίας)

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν μεταξύ των δύο χωρών έχουν φέρει δύο διαφορετικές παραλλαγές στις δύο χώρες που αναμιγνύονται και εξαπλώνονται / μεταλλάσσονται με άλλες παραλλαγές. Θα μπορούσαμε επίσης να το δουλέψουμε αυτό με τους οπαδούς ποδοσφαίρου να παρακολουθούν αγώνες Euro 2020 στη Σκωτία. Αυτό σημαίνει απαγόρευση μεταφοράς μεταξύ των δύο εθνών από την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι για να εμβολιαστούν περισσότερα άτομα, το GlaxoSmithKline (GSK) είναι να σταματήσει η παραγωγή φαρμάκων για το κοινό κρυολόγημα, τη γρίπη και το Hay Fever μαζί με τους Johnson & Johnson, Bayer, AG, Sanofi, Merck & Co. Ltd κ.λπ. από τις αρχές Ιουλίου. Κανένας Χημικός δεν θα είναι σε θέση ή δεν θα μπορεί να τα πουλήσει.

Πρέπει να βασιστούμε στην πρόθυμη υπακοή του λαού, καθώς και στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του να συμμορφωθούν με εμάς. Όλοι γνωρίζουμε ότι αν αυτό διαλυθεί και καταρρεύσει, οι συνέπειες θα ήταν τρομερές. Εάν μπορούμε να συνεχίσουμε να χειραγωγούμε την πλειοψηφία, αυτό θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και θα μας επιτρέψει

Απαιτείται επιπλέον χώρος αναπνοής (δηλαδή είστε “True Patriot” εάν υπακούτε). Επίσης, ορισμένες ομάδες όπως οι Μαύροι, οι Ασιάτες και η «Gay Community» είναι ανίδεοι και προβληματικοί όσον αφορά τους εμβολιασμούς, περισσότερο είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσουν αυτές τις ομάδες να συμμορφώνονται και να έχουν και τα δύο εμβόλια όταν τους ζητηθεί.



Όσον αφορά την ασυλία μας από τη μελλοντική δίωξη, αυτό εξαρτάται από το ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός διατηρεί μια καλή σχέση και ότι συμμορφώνονται τόσο οι υπουργοί όσο και οι άλλοι κυβερνητικοί. Ξέρει τι μόχλευση έχουμε πάνω του και επομένως, καθώς δεσμεύεται και καθοδηγείται από εμάς πρώτα και κύρια, μπορούμε να πάρουμε τον δρόμο μας. Ωστόσο, έχουμε επίσης την κυριολεκτική κάρτα «βγείτε από τη φυλακή» δηλώνοντας ότι παρακολουθούσαμε τα δεδομένα και κάναμε το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους. Εφ’όσον η γραμμή αυτή συνεχίζεται και πιστεύεται, όπως στην περίπτωση της έκδοσης του Midazolam στους ηλικιωμένους, θα πρέπει να είμαστε καλά και θα αποφύγουμε κάθε λάθος.

Κλείνοντας, λοιπόν, ας το κρατήσουμε αυτό για τις επόμενες εβδομάδες και διασφαλίστε ότι φαίνεται ότι ενεργείτε μόνο προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου στην καταπολέμηση του «ιού».

Εκτυπώστε ένα αντίγραφο αυτού και κρατήστε το κλειδωμένο και κλειδί. μην ξεχνάτε τη «βασική ασφάλεια» καθώς αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολίτες δεν θα τους βλάψει. Όπως πάντα, αρνείστε όλες τις γνώσεις ότι έχετε λάβει αυτές τις πληροφορίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ψέματα σε όσους γνωρίζετε, δεν θέλουμε να παραβιαστούν ή να παραβιαστούν τα μηνύματά μας.

Ακολουθεί το PDF σε screen save με τα μέτρα ως έχει:


Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr