Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ από το Υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας: ΤΡΙΧΕΣ ο κορωνοϊούλης σε σύγκριση με τις άλλες ασθένειες!!! Έχει ποσοστό θανάτου 0,15%!!!

ΒΟΜΒΑ από το Υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας: ΤΡΙΧΕΣ ο κορωνοϊούλης σε σύγκριση με τις άλλες ασθένειες!!! Έχει ποσοστό θανάτου 0,15%!!!

by _
0 comment 252 views

Drasko Jorge

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο National Institute for Public Health and the Environment Ministry of Health, Welfare and Sport, THE NETHERLANDS…

Ο ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΣ ΕΟΔΥ σαν να λέμε…

DUTCH ΠΑΙΔΑΚΙΑ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ» ΚΙ ΑΥΤΑ…

———

GreekNewsOnDemand.com: Τώρα. στο παρακάτω γράφημα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού της Ολλανδίας βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο δήθεν «κορωνοϊός» δεν είναι…ΤΙΠΟΤΕ εν συγκρίσει με τις άλλες ασθένειες της χώρας!!! Έχει ποσοστό θανάτου ΜΟΝΟ… 0,15%!!!

Άρα, για…ΠΟΙΑ »πανδημία» μιλάμε τελικά;;;!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι το ακριβώς ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ισχύει και στην περίπτωση των ασθενειών και..ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! για περισσότερα.



Διαβάστε επίσης ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 38 εκ. ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 1.822.



Δείτε τώρα το γράφημα..!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr