Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ – Ιδού το…στρατόπεδο καραντίνας-φυλακή στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου…!!!

ΦΡΙΚΗ – Ιδού το…στρατόπεδο καραντίνας-φυλακή στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου…!!!

by _
0 comment 109 views

ΦΡΙΚΗ – ΦΡΙΚΗ – Ιδού το…στρατόπεδο καραντίνας-φυλακή στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Ιουλ. 2021, 18:58 Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΤΑ…στρατόπεδο καραντίνας-φυλακές είναι πλέον…ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!

Στο παρακάτω βίντεο παρατηρούμε έναν λευκό Εγγλέζο άνδρα να ευρίσκεται εντός ενος τέτοιου στρατόπεδου στο αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο!!! Και όταν μερικοί άλλοι ΛΕΥΚΟΙ Εγγλέζοι προσπάθησαν να του θέσουν μερικά ερωτήματα για ευνόητους λόγους, μετά ήλθε ένας…ΜΗ ΛΕΥΚΟΣ να τους το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ !!!

ΓΙΑΤΙ όμως οι άνθρωποι…ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ εκεί;;; Στο παρακάτω βίντεο ακούμε μετά βίας τον Λευκό φυλακισμένο να λέγει ότι η δική τους φυλάκισις αφορά ένα πρόστιμο 1.750 £.

Ήδη ξέρουμε για τις προειδοποιήσεις κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο για φυλάκιση ανθρώπων λόγω «COVID-19», κτλ, αλλά στο άρθρο μας με τίτλο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;; ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ…!!!, αποκαλύψαμε πως ΔΕΝ θα είναι τελικά μόνο οι άνθρωποι που κολλήσαν -τάχα μου– «κορωνϊο» που θα φυλακίζονται, αλλά και οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με το εμβόλιο κορωνοϊού διότι όχι μόνον δεν προστατεύονται από τα εμβόλια, αλλά επιπλέον θα…απομονωθούν (διότι προφανώς θα μεταδίδουν τον ιό ή και άλλες, μέχρι τώρα άγνωστες ασθένειες, στους υπόλοιπους)…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr