Οπαδοί του Άρη για τους εμβολιασμένους στα γήπεδα: ”Κουμάντο στα πέταλα οι οπαδοί” – Πήρε θέση η Θύρα 7! «Συνεχίζουμε…»!

Οπαδοί του Άρη για τους εμβολιασμένους στα γήπεδα: ”Κουμάντο στα πέταλα οι οπαδοί” – Πήρε θέση η Θύρα 7! «Συνεχίζουμε…»!

Οπαδοί του Άρη για τους εμβολιασμένους στα γήπεδα: ”Κουμάντο στα πέταλα οι οπαδοί”


Σκληρή ανακοίνωση των Ιερολοχιτών για την παρουσία των οπαδών στα γήπεδα.Στην ανακοίνωση τους οι οπαδοί αναφέρεουν -μεταξύ άλλων  – ότι, ”δεν υπάρχει καμιά περιπτωση να διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας προκειμένου να μπει στο γήπεδο.

Κουμάντο να κάνετε στη Βουλή σας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Σαν συνδέσμος οπαδών του ΑΡΗ ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμιά περιπτωση να διαχωρίσουμε κάποιον συνοπαδό μας προκειμένου να μπει στο γήπεδο.

Κουμάντο να κάνετε στη Βουλή ΣΑΣ, γιατι του λαού δεν είναι σίγουρα με την τόση βρωμιά που υπάρχει εκεί μέσα.

Θα μας βρείτε απέναντι σε όποιον διαχωρισμό θέλετε να επιβάλλετε και σε τρομονομους που θέλετε να περάσετε για να δικαιολογήσετε την ανικανότητα σας να κάνετε κάτι σωστό για την χώρα.

Ο κάθε άνθρωπος εχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και μόνον αυτός.Δημοκρατία δεν έχουμε; η μόνο στα χαρτιά;

Αφήστε τον εμφύλιο που θέλετε να πλασαρετε στην άκρη διότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Από το 1970 κι’ ακόμα παλιότερα..

Πηγή >> https://seleo.gr/athliktika


Πήρε θέση η Θύρα 7! «Συνεχίζουμε…»!

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 – 20:53

Θέση για όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες πήρε η Θύρα 7, σχετικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Δείτε: «Την στιγμή που σχεδόν όλες οι δραστηριότητες στην Ελλάδα έχουν ανοίξει και ενώ είχατε ΞΕΧΑΣΕΙ ότι αφορά τον αθλητισμό και τους οπαδούς!

Αυτήν την στιγμή λοιπόν,που συμπληρώνονται 18 μήνες απουσίας από το σπίτι μας,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ και ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ μας βάζετε στο δίλημμα να διαχωρίσουμε τους οπαδούς σε εμβολιασμένους και μη.

Σε όσους νόσησαν η δεν νόσησαν.Η ΘΥΡΑ 7 είναι ΥΠΕΡ του δικαιώματος να αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό του όπως εκείνος θέλει.

Κανένας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ δεν θα καταπατήσει την ανθρώπινη ελευθερία!

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καταστήσετε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ γήπεδο ΑΣΦΑΛΕΣ!

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει!

Όποιοι επιθυμούν θα είναι ΜΕΣΑ και όποιοι δεν επιθυμούν ΕΞΩ.Όλοι όμως θα παραμείνουμε μια γροθιά ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κάποιοι μέσα και κάποιοι άλλοι απ’έξω με μπύρες και συνθήματα όπως στην φιέστα!

Μια κερκίδα,μία ομάδα,ένας λαός!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να διαθέτουμε τα διαρκείας στο πέταλο μας στους σύνδεσμους!».

Πηγή >> https://www.gavros.gr/article/podosfairo/321963-phre-thesh-h-thyra-7-synexizoyme