Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βασιλιάς» του Instagram – 1,6 εκατ. δολάρια για κάθε προϊόν που διαφημίζει

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βασιλιάς» του Instagram – 1,6 εκατ. δολάρια για κάθε προϊόν που διαφημίζει

by _
0 comment 102 views
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βασιλιάς» του Instagram – 1,6 εκατ. δολάρια για κάθε προϊόν που διαφημίζει
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βασιλιάς» του Instagram – 1,6 εκατ. δολάρια για κάθε προϊόν που διαφημίζει

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βασιλιάς» του Instagram – 1,6 εκατ. δολάρια για κάθε προϊόν που διαφημίζει

Ευα Παυλάτου

Ο Πορτογάλος άσος έχει περισσότερους από 300 εκατ. followers ενώ στα social media τον ακολουθούν συνολικά παραπάνω από 550 εκατ. άτομα – Από την 3η θέση με 889.000 δολάρια το προϊόν το 2019, στην 1η θέση με 1,6 εκατ. το 2021

Πρώτος στην ετήσια λίστα των πλούσιων celebrities του Instagram, που πληρώνονται αδρά για τα χορηγούμενα Instagram posts, φιγουράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που για να διαφημίσει ένα προϊόν στην δημοφιλή πλατφόρμα λαμβάνει ως αμοιβή $1,6 εκατ.

Ο άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας, που με μια του κίνηση στη συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του Euro 2020, κατακρήμνισε την μετοχή της Coca Cola, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Ντουέιν Τζόνσον, την Αριάνα Γκράντε και άλλα γνωστά ονόματα διεθνών celebrities.

Το 2019 ο «γητευτής» της στρογγυλής «θεάς» βρισκόταν στην τρίτη θέση της λίστας με αμοιβή $889.000 για κάθε διαφημιζόμενο προϊόν. Στην πρώτη θέση βρισκόταν ο Ντουέιν Τζόνσον και στη δεύτερη θέση η Κάιλι Τζένερ της οικογένειας των Καρντάσιαν. Ο Ρονάλντο είναι ο «βασιλιάς» του Instagram με περισσότερους από 300 εκατ. followers αυτή τη στιγμή ενώ τον ακολουθούν συνολικά περισσότερα από 550 εκατ. άτομα σε Instagram, Facebook και Twitter.

«Με την έναρξη του Euro νωρίτερα μέσα στον μήνα και μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων κινήσεων μάρκετινγκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες η παρουσία του Ρονάλντο (στο Instagram) έχει εκτοξευθεί», δήλωσε ο Μάικ Μπάνταρ, συνιδρυτής του βρετανικού social media agency HopperHQ.com, το οποίο καταρτίζει και δίνει στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα για τους καλύτερα αμειβόμενους celebrities στο Instagram.

Στο τοπ 10 της ίδιας λίστας φιγουράρουν πολλά γνωστά ονόματα από την τηλεόραση, το ποδόσφαιρο, την βιομηχανία της μουσικής και τον χώρο της μόδας, μεταξύ αυτών ο «αιώνιος» αντίπαλος του Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην έβδομη θέση με αμοιβή $1,16 εκατ. για την διαφήμιση ενός προϊόντος, ο Ντουέιν Τζόνσον στη δεύτερη θέση με αμοιβή $1,52 εκατ., η Αριάνα Γκράντε στην τρίτη θέση με αμοιβή $1,51 εκατ., η Κάιλι Τζένερ στην τέταρτη θέση με αμοιβή $1,49 εκατ. και η Σελένα Γκόμεζ στην πέμπτη θέση με αμοιβή $1,46 εκατ.

Υπολογίζεται πως τα έσοδα του 36χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή από το Instagram ανέρχονται σε περισσότερα από $40 εκατ. ετησίως, ποσό μεγαλύτερο από τον μισθό που λαμβάνει από την Γιουβέντους.

 

https://www.protothema.gr/life-style/article/1138865/kristiano-ronaldo-vasilias-tou-instagram-16-ekat-dolaria-gia-kathe-proion-pou-diafimizei/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr