Home Greek News Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου

Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου

by _
0 comment 135 views
Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου
Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου

Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου


Διαβάστε πρώτα το δικό μας αποκλειστικό άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!! για να καταλάβετε πλήρως το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ για τη Χρυσή…Αυγή…!!!…


Αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ζωγράφου, το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής ΑυγήςΧρήστο Παππά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε ολοκληρωθεί η δίκη κατά των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έκρυβε Χρήστο Παππά στο σπίτι της μία 50χρονη Ουκρανή που είχε πάρει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη με τον Δήμο της Αθήνας.

Πλέον βρίσκεται στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή κάθειρξης των 13 ετών και 6 μηνών που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών της οργάνωσης.

Η τελευταία φορά που ο Χρήστος Παππάς είχε παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα ήταν την 1η Οκτωβρίου 2020 και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την άρση των προηγούμενων περιοριστικών του όρων διέφυγε, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον φυγόποινος και να καταζητείται από την Αστυνομία.



Σημειώνεται ότι οι περιοριστικοί του όροι έγιναν ευνοϊκότεροι με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στις 27 Αυγούστου 2015. Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε υποχρέωση να εμφανίζεται μόνο μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αντί για τρείς που ίσχυαν προηγουμένως και δεν ήταν πια υποχρεωμένος να διανυκτερεύει στο σπίτι του, στην περιοχή του Παπάγου.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή >> https://www.cnn.gr/ellada/story/272414/synelifthi-o-xrysaygitis-xristos-pappas

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr