Home Κορωνοϊος Ανεξάρτητη εταιρεία ιατρικής έρευνας, παραδίδει στοιχεία στο MHRA για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους.

Ανεξάρτητη εταιρεία ιατρικής έρευνας, παραδίδει στοιχεία στο MHRA για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους.

by _
0 comment 212 views

Ανεξάρτητη εταιρεία ιατρικής έρευνας, παραδίδει στοιχεία στο MHRA για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους.


 Η The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία ιατρικής έρευνας, η οποία υποβλήθηκε στη Ρυθμιστική υπηρεσία φαρμάκων και προϊόντων υγείας της Αγγλίας (το αντίστοιχο VAERS της Αμερικής).

Έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση στις 9 / 6 / 2021,

The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd

παραθέτοντας …

μία προκαταρκτική αναφορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια κατά του κορονοιού, ανεξαρτήτως εταιρείας είναι μη ασφαλή για τη χρήση σε ανθρώπους…

Συγκεκριμένα, αφού έκανε έρευνα για όλων των ειδών τις παρενέργειες στο σύστημα κίτρινης κάρτας της Αγγλίας και παραθέτωντας αριθμούς ατόμων που υπέστησαν βλάβες ανά κατηγορία,  αναφέρει στο τέλος της αναφοράς ότι:

The MHRA now has more than enough evidence on the Yellow Card system todeclare the COVID19 vaccines unsafe for use in humans.

Σε μετάφραση:

Το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία στο σύστημα Κίτρινης Κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους.

Στο τέλος καλεί το MHRA να απαντήσει στα παρακάτω καίρια ερωτήματα:

  1. Πόσοι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό;
  2. Πόσοι άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο μέσα σε 28 ημέρες από τον εμβολιασμό;
  3. Πόσοι άνθρωποι απέκτησαν αναπηρία από τον εμβολιασμό;

Αυτό έρχεται ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την οδηγία του Π.Ο.Υ. ότι από τις 3 Ιουνίου και έπειτα, τα εμβόλια των AstraZeneca, Johnson & Johnson, Moderna, Pfizer/BionTech, Sinopharm και Sinovac, πληρούν τα κριτήρια ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Ανακοίνωση Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 

Γιατί ο Π.Ο.Υ. μετά από αυτή την αναφορά που έγινε στις 9 Ιουνίου δεν έχει αποσύρει ακόμα την ανακοίνωση του και προτρέπει ακόμα και τώρα τον κόσμο να εμβολιαστεί με όποιο εμβόλιο υπάρχει γενικά διαθέσιμο στη χώρα του;

Γιατί τηρείται τέτοια σιγή και από το ίδιο υγειονομικό προσωπικό αλλά και την δική μας κυβέρνηση;

Πηγή >> https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/06/mhra-covid-19.html?m=1&fbclid=IwAR05-hyD3eo_AFuXBAAcW-uLxpAe8GzV3fO0HmpwI9tLnsDLdJn4AcNXIp4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr