Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΦΡΙΚΗΣ– Τα σχέδια της ελιτ με την πανδημία που προωθεί ο Μητσοτάκης: «Τουλ. 4 δισ. άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν»…!!!

ΒΟΜΒΑ ΦΡΙΚΗΣ– Τα σχέδια της ελιτ με την πανδημία που προωθεί ο Μητσοτάκης: «Τουλ. 4 δισ. άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν»…!!!

by _
0 comment 453 views

ΒΟΜΒΑ ΦΡΙΚΗΣ– Τα σχέδια της ελιτ με την πανδημία που προωθεί ο Μητσοτάκης: «Τουλ. 4 δισ. άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Ιουν. 2021, 12:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν χρόνια, έστησαν μερικοί ελιτιστές αυτού του κόσμου, στην πολιτεία Γεωργία των ΗΠΑ, τις λεγόμενες ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ που καλούν για τη μείωση του….ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ κατά τουλάχιστον….80 τοις 100…!!! Αυτός είναι όντως ο δεδηλωμένος σκοπός της ελίτ που μισεί με όλη την καρδιά της την ανθρωπότητα, επειδή μισούν και…ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ….ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ??? Γιατί, πολύ απλά, πατέρας αυτών καθαρμάτων –που προορίζονται για τις φλόγες της Κολάσεως- ο ίδιος ο…ΔΙΑΒΟΛΟΣ που λατρεύουν και υπηρετούν!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που επιβεβαιώνει όλα αυτά….

Σύμφωνα με άρθρο του ProNews.gr από το Μάιο φέτος με τίτλο Το «Great Reset» σε εφαρμογή: Θα πληρώνεις ενοίκιο για να μείνεις στο σπίτι σου – Από 1/6 ο νέος πτωχευτικός κώδικας, διαβάζουμε τα εξής για την μεγάλη αγάπη που τρέφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτήν την «ωραία» ιδέα της ελίτ για τον χειρισμό της ψευτο-πανδημίας….

Η Ελλάδα μετά το lockdown δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτή που γνωρίζαμε καθώς φαίνεται πως ο κορωνοϊός ήταν η αφορμή για να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση». 

 

Άλλωστε μας είχε προϊδεάσει από τον Νοέμβριο (!) ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν επάνω στο γραφείο του ήταν το βιβλίο «Covid-19: The Great Reset» το οποίο θεωρείται -και είναι- η «Βίβλος» του δεύτερου κύματος της νέας παγκοσμιοποίησης μετά τον κορωνοϊό.

 

 

Ανάμεσα σε όλα όσα θέλουν οι «οπαδοί» της νέας παγκοσμιοποίησης είναι να μην κατέχουμε τίποτα, άλλωστε πριν από λίγους μήνες πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μεγάλη συνέντευξη του στον Alpha είχε υποστηρίξει με ιδιαίτερη ευκολία πως «υπάρχει σήμερα η δυνατότητα πτώχευσης και η πτώχευση σημαίνει τη δυνατότητα να κάνει κανείς μία καινούργια αρχή. Γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι στην Ελλάδα η πτώχευση ήταν μία κατάρα που σε συνόδευε για πάντα, εσένα και την οικογένεια σου».

 

Τώρα, και σύμφωνα με το βιβλίο “The Committee of 300” (Η Επιτροπή των 300) του γνωστού ελιτιστή JOHN COLEMAN που εκδόθηκε το 1993, διαβάζουμε τα εξης ανατριχιαστικά που μοιάζουν 100 τοις 100 με όλα όσα συμβαίνουν…ΣΗΜΕΡΑ με την ψευτο-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού και τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ «εμβόλιά» του καθώς και τον….ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ της «πανδημίας». ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!…

Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια ευτραφείς άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν έως το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρωnν ασθενειών ταχείας δράσεως και λιμοκτονίας.

 

Η ενέργεια, η τροφή και το νερό πρέπει να διατηρούνται σε επίπεδα διαβίωσης για τους μη ελίτ, ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια να εξαπλώνονται σε άλλες φυλές.

 

Οι πληθυσμοί του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστούν πιο γρήγορα από ό, τι σε άλλες ηπείρους, έως ότου ο παγκόσμιος πληθυσμός φτάσει σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο του ενος δισεκατομμυρίου, ανθρώπων εκ των οποίων τα 500 εκατομμύρια θα αποτελούνται από Κινέζους και ιαπωνέζικες φυλές, που επιλέγονται επειδή είναι άνθρωποι που έχουν μάθει για αιώνες να υπακούουν στην εξουσία χωρίς αντίρρηση.

 

Και εδώ το αρχικό αγγλικό κείμενο…

At least 4 billion useless eaters should be eliminated by the year 2050 by means of limited wars, organized epidemics of fatal, rapid-acting diseases and starvation.

Energy, food and water should be kept at subsistence levels for the non-elite, starting with the white populations of western Europe and North America and then spreading to other races.

The population of Canada, western Europe and United States will be decimated more rapidly than on other continents, until the world’s population reaches a manageable level of 1 billion, of which 500 million will consist of Chinese and Japanese races, selected because they are people who have been regimented for centuries and who are acustomed to obeying authority without question.

Τώρα και ώς γνωστόν (για εμάς που είμαστε ξύπνιοι) το βιβλίο «COVID-19: The Great Reset» (ΚΟΒΙΝΤ-19, Η Μεγάλη Επανεκκίνηση) του μεγάλου, «ελιτιστικού» ΤΕΡΑΤΟΣ Κλάους Σβάμπ (Klaus Schwab), ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ…ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ του σε πολιτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο για να θέσουν σε…ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ αυτήν την ύπουλη ατζέντα, που ήταν στα «σκαριά» εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΌΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΣΤΗ…ΣΦΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ,…ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ..!!!

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα από το εν λόγω βιβλίο!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!… 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr