Home ΔΙΕΘΝΗ Dr. Leonard Coldwell: Με το “εμβόλιο” θα μπορούν με ραδιοκύματα ή ακτινοβολία να σε σκοτώνουν!!! (Video)

Dr. Leonard Coldwell: Με το “εμβόλιο” θα μπορούν με ραδιοκύματα ή ακτινοβολία να σε σκοτώνουν!!! (Video)

by _
0 comment 272 views

Dr. Leonard Coldwell: Με το “εμβόλιο” θα μπορούν με ραδιοκύματα ή ακτινοβολία να σε σκοτώνουν!!! (Video)


Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμονας ιατρός, Dr. Leonard Coldwell όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι ΟΠΟΙΟΣ κάνει αυτό το εμβόλιο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ μέχρι και ΜΕ εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλο είδος ακτινοβολιών ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ προκαλώντας ΕΜΦΡΑΓΜΑ…!

Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμονας ιατρός, Dr. Leonard Coldwell, είναι χαρακτηριστικό πώς όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο αλλά παράλληλα επισημαίνει ότι κανένας ιατρός δεν μπορεί να υπογράψει ενάμισι ότι αυτό το εμβόλιο αλλά και γενικότερα όλα τα εμβόλια δεν θα έχουν σε όποιον τα κάνει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία του.

Αλλά πέραν τούτο υπάρχει και το τεράστιο ζήτημα του σφραγίσματος που θα επιχειρηθεί μέσω των εμβολιασμών καθώς θα είναι έτσι ο πιο εύκολος τρόπος που θα τον διευκολύνει ο εκφοβισμός του κόσμου για όποιον δεν θα εμβολιαστεί. Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι τελικά όποιος κάνει αυτό το εμβόλιο θα μπορούν μέχρι και εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλο είδος ακτινοβολιών να τον σκοτώνουν επί τόπου προκαλώντας έμφραγμα.

Dr. Leonard Coldwell spricht Klartext..ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή >> https://amazonios.net/dr-leonard-coldwell-me-to-quot-emvolio-quot-tha-mporoyn-me-radiokymata-i-aktinovolia-na-se-skotonoyn-video/?fbclid=IwAR3ns9Uge21gzWjeOdG4boNLP-qhdLnFlRV58t0jeEI3a-e_1eVOukgLd0k

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr