Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και το…ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!! Του προσθέτουν τις ΙΔΙΕΣ πρωτεΐνες-ακίδες που…ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ, όπως και στα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

ΦΡΙΚΗ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και το…ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!! Του προσθέτουν τις ΙΔΙΕΣ πρωτεΐνες-ακίδες που…ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ, όπως και στα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

by _
0 comment 339 views

ΦΡΙΚΗ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και το…ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!! Του προσθέτουν τις ΙΔΙΕΣ πρωτεΐνες-ακίδες που…ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ, όπως και στα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Ioannis Panagiotidis

13 Ιούνιος στις 3:35 π.μ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! 

Προσθέτουν τοξικές πρωτεΐνες- ακίδες στην τροφη μας, η οποία θα προκαλέσει Prions (ασθενεια των τρελων αγελαδων).  Προσθέτουν επίσης τις μαγνητο πρωτεΐνες των εμβολιων covid  που περιέχουν μαγνητικά νανοσωματίδια τα οποία ωθούν τις ακίδες πρωτεΐνες μέσω του αίματος  στον εγκέφαλο.

Θυμάστε την περασμένη εβδομάδα όταν ο Μπάιντεν είπε: “Κάθε νοσοκομειακό κρεβάτι θα καταλαμβάνεται από ασθενείς με Αλτσχάιμερ”;  Το Prions είναι παρόμοιο με το Αλτσχάιμερ που αναμιγνύεται με Πάρκινσον και σοβαρό ίλιγγο τόσο σοβαρό που δεν είναι πλέον δυνατό να περπατήσετε χωρίς να πέσετε.

Παρτε μαγνήτες όταν πηγαίνετε στο σουπερ μαρκετ και  δοκιμάσατε τα τρόφιμα που παίρνετε.  Εάν οι μαγνήτες κολλήσουν σε αυτα, είναι μολυσμένα.  Μην το αγοράσετε.



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr