Home Κορωνοϊος Πρ. VP της Pfizer Δρ. Mike Yeadon: “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …”

Πρ. VP της Pfizer Δρ. Mike Yeadon: “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …”

by _
0 comment 346 views

Μιλαει αποκλεσιτκά ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ Mike Yeadon:

“…  το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …”

Πιο συγκεκριμένα,…

Νομίζω ότι το βασικό σημείο για τη «πανδημία», τα ψέματα, τα εμβόλιο, κ.λπ. ήταν να πείσουν το κοινό να πάρει την ηλεκτρονική, ψηφιακή ταυτότητα…

 

Μόλις τεθεί σε λειτουργία το σύστημα –και μας έχουν ήδη πει για “παραλλαγές” [του ιού], που είναι ψέμα- ίσως χρειαστεί να κάνουμε και μερικές ενισχυτικές ενέσεις και ξέρω ότι δεν τις χρειαζόμαστε, για τις οποίες φοβάμαι γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ!

 

Τι γίνεται αν σε αυτό το “εμβόλιο” υπάρχει μια γονιδιακή ακολουθία σχεδιασμένη να σε σκοτώσει; 

 

Αν ήθελα να δημιουργήσω ένα σύστημα όπου θα ήθελα να έχω πλήρη έλεγχο και, με εύλογη δυνατότητα άρνησης, να διαχειριστώ, επι μια περίοδο μηνών και ετών, σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, κάτι που θα τους τραυμάτιζε και θα τους σκότωνε, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ μια καλύτερη πλοκή από αυτή.

 

Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να μας κάνει να φοβηθούμε σχετικά με τον ιο. Αυτό που πρέπει να μας τρομάξει είναι οι κυβερνήσεις μας.

 

Μην φοβόμαστε τον ιό. Έχει σχεδόν φύγει πια. Αλλά να φοβόμαστε τις κυβερνήσεις μας. Πρέπει να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες μας!

 

Αλλά να φοβόμαστε τις κυβερνήσεις μας. Πρέπει να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες μας γιατί δεν πρόκειται να μας τις επιστρέψουν διότι δεν μας τις πήραν νόμμια εξ αρχής! Δεν υπήρχε ΠΟΤΕ ανάγκη να μας κάνουν κλείδωμα, lockdown. Μας έχουν αγαγκάσει να φοράτε μάσκα για να μας τρομοκρατήσουν έτσι για τον ιο. Μας έχουν πει λάθος πράγματα όσον αφορά το επίπεδο της σοβαρότητας του ιού. Μας στέρησαν αποτελεσματικές ιατρικές θεραπείες και στη συνέχεια μας εξέθεσαν σε εξαιρετικά επικίνδυνα εμβόλια!

 



Το επόμενο βήμα πιστεύω θα είναι τα διαβατήρια εμβολιαμού….

Δείτε τώρα το βίντεο όπου ο Δρ. Yeadon συζητεί όλα αυτά με τον μεγάλο παραγωγό τηλεοράσεως Del Bigtree, ο οποίος είναι κι ένας από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές ενάντια στα εμβόλια σε όλο τον κόσμο!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr