Home Greek News Ο ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος Ιωαννίνων πλέκει το εγκώμιο στον…Αλή Πασά!!!

Ο ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος Ιωαννίνων πλέκει το εγκώμιο στον…Αλή Πασά!!!

by _
0 comment 153 views
Ο ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος Ιωαννίνων πλέκει το εγκώμιο στον…Αλή Πασά!!!
Ο ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος Ιωαννίνων πλέκει το εγκώμιο στον…Αλή Πασά!!!

GreekNewsOnDemand.com: Ο ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ δήμαρχος Ιωαννίνων πλέκει το εγκώμιο στον…Αλή Πασά!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019 ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ???!!! 


egerssi.gr: Αυτόν θέλατε στα Γιάννινα, αυτόν έχετε…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected] // www.egerssi.gr

Στα ιστορικά Γιάννινα Δήμαρχος είναι ο κ. Μωυσής Ελισάφ. Ο οποίος, σύμφωνα με όσα μου κατάγγειλαν πολλοί δημότες (βρέθηκα πρόσφατα στα Γιάννινα) δεν έχει πραγματοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του! Θα έλεγα μάλιστα πως υπάρχει οργή, ακόμη και από πολίτες που τον ψήφισαν στις εκλογές του 2019!

Όμως ο κ. Δήμαρχος της Πρωτεύουσας της Ηπείρου, έχει χρόνο και διάθεση για να οργανώνει Συνέδρια, όπως αυτό που είχε προγραμματίσει το τριήμερο 18-20 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821! Ένα “διεθνές” τριήμερο Συνέδριο για τον “Αλή Πασά και την εποχή του”!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr