Home Κορωνοϊος ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πατέντα της Microsoft για κρυπτονόμισμα με βάση τη δραστηριότητα του σώματος… (PDF)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πατέντα της Microsoft για κρυπτονόμισμα με βάση τη δραστηριότητα του σώματος… (PDF)

by _
0 comment 205 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πατέντα της Microsoft για κρυπτονόμισμα με βάση τη δραστηριότητα του σώματος… (PDF)


Σημ. Το παρόν κείμενο αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του «kanenazori.com».

Πώς θα σας φαινόταν εάν το σώμα σας μετατρέπονταν σε ένα κρυπτονομισματικό πορτοφόλι; Εάν τα έσοδά σας εξαρτώνταν από την κίνηση του σώματός σας; Εάν ένα ενσωματωμένο στο σώμα σας GPS καθόριζε τα έσοδά σας και τα έξοδά σας; Εάν για να πληρωθείτε από την εργασία σας ήταν αρκετό να περάσετε από έναν σαρωτή; Εάν για να πληρώσετε ό,τι αγοράζετε ή ακόμα και το νερό, το ηλεκτρικό, το τηλέφωνο και οτιδήποτε άλλο θα έπρεπε απλώς να περάσετε από κάποιο μηχάνημα; Πώς θα σας φαινόταν εάν δεν ήσασταν πλέον ο Γιώργος, ο Κώστας, η Μαρία, η Σοφία, αλλά απλά ένας αριθμός καταχωρημένος σε ένα παγκόσμιο σύστημα δεδομένων;

Όχι! Δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Πρόκειται για μία πραγματικότητα! Για μία πατέντα που καταχώρησε η Microsoft στις ΗΠΑ και η οποία μετατρέπει το ανθρώπινο σώμα σε κρυπτονομισματικό πορτοφόλι!

Πρόκειται για την πατέντα με αριθμό δημοσίευσης: Pub . No .: US 2020/0097951 A1 με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2020 που κατέθεσε η Microsoft στη σχετική επιτροπή ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ!

Στην περιγραφή της πατέντας, αναγράφεται ότι:

«Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτονομίσματος. Ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή η οποία συνδέεται επικοινωνικά με τον διακομιστή. Ένας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στη συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη. Το σύστημα κρυπτονομίσματος που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτονομίσματος και απονέμει στο χρήστη κρυπτονόμισμα του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται.»

[Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)]

Δείτε το PDF της πατέντας:

Για να γίνει και πιο ενδιαφέρον το θέμα, στην περίληψη της σελίδας 1 της περιγραφής, αναφέρεται:

«Μερικές παραδειγματικές ενσωματώσεις του παρόντος κλεισίματος ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη ως λύση στις προκλήσεις «εξόρυξης» στα συστήματα κρυπτονομίσματος. Για παράδειγμα, ένα εγκεφαλικό κύμα ή η θερμότητα σώματος που εκπέμπεται από τον χρήστη όταν ο χρήστης εκτελεί την εργασία που παρέχεται από έναν πάροχο πληροφοριών ή υπηρεσιών, όπως η προβολή διαφημίσεων ή η χρήση ορισμένων υπηρεσιών Διαδικτύου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία εξόρυξης. Αντί για μαζική εργασία υπολογισμού που απαιτείται από ορισμένα συμβατικά συστήματα κρυπτογράφησης, τα δεδομένα που δημιουργούνται βάσει της σωματικής δραστηριότητας του χρήστη μπορούν να είναι απόδειξη εργασίας, και ως εκ τούτου, ένας χρήστης μπορεί να λύσει ασυνείδητα το υπολογιστικά δύσκολο πρόβλημα. Κατά συνέπεια, ορισμένες παραδειγματικές ενσωματώσεις της παρούσας αποκάλυψης μπορεί να μειώσουν την υπολογιστική ενέργεια για τη διαδικασία εξόρυξης καθώς και να επιταχύνουν τη διαδικασία εξόρυξης.»



[Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)]

Με λίγα λόγια… απόλυτος έλεγχος! Το σύστημα αυτό, χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα, ελέγχει τι διαφημίσεις βλέπετε, πώς κινείστε, ποια η θερμοκρασία του σώματός σας, εάν εργάζεστε, εάν κοιμάστε, πότε κοιμάστε, πότε εργάζεστε, πότε κινείστε, εάν είστε άρρωστοι… Τα πάντα! Και ανάλογα, σας αμείβει με κρυπτονόμισμα!

Η ιδέα της μετατροπής του ανθρώπινου σώματος σε μηχανή είναι, αν μη τι άλλο, αποτροπιαστική! Πόσο μάλλον η ιδέα του να ελέγχει ένα τερματικό υπολογιστή την κάθε σας κίνηση, 24 ώρες το 24ωρο. Εάν αυτό δεν αποτελεί την απόλυτη σκλαβοποίηση, τότε τι;

Το «αξιοπερίεργο» είναι η ημερομηνία κατάθεσης της πατέντας: 26 Μαρτίου του 2020! Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Pfizer για την επικείμενη διάθεση των mRNA εμβολίων.



Ναι! Ξέρω! Πάλι θα με πείτε συνωμοσιολόγο! Πάλι θα μου πείτε ότι φαντάζομαι πράγματα τρελά… Το κακό είναι ότι το 75% των θεωριών συνωμοσίας γενικώς, έχουν αποδειχτεί αληθινές. Και κάθε ημέρα, όλο και μία «θεωρία συνωμοσίας» βγαίνει αληθινή. Γι’ αυτό, θα τολμήσω να κάνω την εξής (ρητορική) ερώτηση:

Ποια η σχέση των mRNA εμβολίων (για τα οποία κόπτεται τόσο πολύ ο Bill Gates) με αυτήν την κατάθεση πατέντας της Microsoft (της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Bill Gates) ;

Απαντήστε μόνοι σας στο ερώτημα και μετά αναρωτηθείτε τι ακριβώς έχουν μέσα τα mRNA εμβόλια…

Πηγή >> https://kanenazori.com/2021/06/18/patenta-microsoft_kryptonomisma/

Σχολίαζει το GreekNewsOnDemand.com: Τα παρακάτω βίντεο επιβεβαιώνει 100 τοις 100 τα ανωτέρω!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr