Home Greek News ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

by _
0 comment 126 views

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ….


ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ: Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ή ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΩΜΟΤΙ;… ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ…!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΘΡΑ…


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολύωρη εξέταση του 32χρονου πιλότου στο Ανθρωποκτονιών – Είχε κληθεί από χθες στη ΓΑΔΑ…

Tα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ – Ο πιλότος εξετάσθηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, είπαν οι αστυνομικοί στις έκτακτες ανακοινώσεις που έγιναν λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα

Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ. Οπως είπε, ο πιλότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Ετσι, παρελήφθη από πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα, νωρίς σήμερα το πρωί και μετέβη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η εξέταση του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας είναι πολύωρη.  Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι’ αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.

Πηγή >> https://www.protothema.gr/greece/article/1134820/eglima-sta-gluka-nera-poluori-exetasi-tou-32hronou-pilotou-sto-anthropoktonion/

_____

Γλυκά Νερά: Τι λέει η αστυνομία για την κατάθεση του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ….

 

Με μια λιτή ανακοίνωση η αστυνομία αναφέρεται στον λόγο για τον οποίο ο σύζυγος της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε στο Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της 20χρονης.

Πηγή >> https://www.newsbeast.gr/society/arthro/7520265/glyka-nera-ti-leei-i-astynomia-gia-tin-katathesi-tou-32chronou-pilotou-sti-gada

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr