Home Κορωνοϊος Παγκοσμίου φήμης Δρ Sherri Tenpenny: Κοριτσάκια 3-4 ετων έρχονται σπίτι από το παιδικο σταθμο με αίμα στο εσώρουχο τους λόγω της συναναστροφης με εμβολιασμενους Covid!!!

Παγκοσμίου φήμης Δρ Sherri Tenpenny: Κοριτσάκια 3-4 ετων έρχονται σπίτι από το παιδικο σταθμο με αίμα στο εσώρουχο τους λόγω της συναναστροφης με εμβολιασμενους Covid!!!

by _
0 comment 232 views

Ioannis Panagiotidis

Η Δρ Sherri Tenpenny μαρτυρεί ότι κοριτσακια 3-4 ετων  έρχονται σπίτι από το παιδικο σταθμο  με αίμα στο εσωρουχο  τους λόγω της συναναστροφης με εμβολιασμενους  Covid.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό το θέμα είναι ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ διότι έχιε να κάνει με ένα θέμα που σας είχαμε πρωτοαποκαλύψει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ». Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε…

ΣΟΚ: Σχολείο της Φλόριδα προειδοποιεί: “Απολύονται όσοι δάσκαλοι και προσωπικό ενεβολιάσθησαν με το εμβόλιο κορωνοϊού”…!!!

ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!!

Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr