Home ΚΟΣΜΟΣ Klaus Schwab του Π.Ο.Φ. και συνάδελφος του Μητσοτάκη το ᾽16: “Οι άνθρωποι θα εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα ή στον εγκέφαλο εντός 10 ετών”.

Klaus Schwab του Π.Ο.Φ. και συνάδελφος του Μητσοτάκη το ᾽16: “Οι άνθρωποι θα εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα ή στον εγκέφαλο εντός 10 ετών”.

by _
0 comment 375 views

Klaus Schwab του Π.Ο.Φ. και συνάδελφος του Κυριάκου Μητσοτάκη το ᾽16: “Οι άνθρωποι θα εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα ή στον εγκέφαλο εντός 10 ετών”.

Ο χρήστης Ioannis Panagiotidis

Αποκ. 13,16 – «Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους.»

Klaus Schwab 2016 προεδρος του παγκοσμιου οικονομικου φορουμ: “Οι άνθρωποι θα εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα ή στον εγκέφαλο εντός 10 ετών”.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr