Home Greek News Δια της προωθήσεως η έξοδος: Επεξεργάζεται ο Μητσοτάκης να τοποθετήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη….Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης;;;!!!

Δια της προωθήσεως η έξοδος: Επεξεργάζεται ο Μητσοτάκης να τοποθετήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη….Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης;;;!!!

by _
0 comment 161 views

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Είναι θλιβερή η διαπίστωση του λαού για την ιδεολογική μεταστροφή του Άδωνι Γεωργιάδη! Όχι όμως σε εμένα προσωπικά!

Του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος στις 19 Απριλίου 2012 έγραφε (απόσπασμα από το πλούσιο αρχείο μου):

«…Αγαπητέ Έλληνα Πατριώτη, όπως καταλαβαίνεις η ύπαρξη του ΛΑΟΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι πλήρως επιβεβλημένη για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, αφού είναι η μόνη ασπίδα προστασίας του! Η Ελλάδα έχει ανάγκη από το μόνο πραγματικά ανεξάρτητο Πατριωτικό κίνημα που διαθέτει η χώρα αυτήν την στιγμή…»!

Ο οποίος μεταξύ των πρώτων συναντήσεων που είχε ως Υπουργός στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, ήταν να δεχτεί μετά βαΐων και κλάδων, τον Μουσουλμάνο βουλευτή (τότε) Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν (Πρόεδρο της “Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης”)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%89%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr