Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό

by _
0 comment 116 views
Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό
Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό

Roland Garros: Μυθικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία στο Παρίσι καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό Grand Slam – Ο Στέφανος με μία μαγική εμφάνιση νίκησε  3-2 (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Roland Garros τον νικητή του αγώνα Τζόκοβιτς-Ναδάλ

Στις 19 Φεβρουαρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχοντας χάσει με σχεδόν κάτω τα χέρια από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open είχε δηλώσει «δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κερδίσω ένα τουρνουά Grand Slam. Είναι θέμα χρόνου, θα έρθει κάποια στιγμή. Σε ένα, δύο, πέντε, δέκα χρόνια, δεν ξέρουμε πότε, αλλά θα έρθει.»

Τελικά η ευκαιρία που έψαχνε ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι υπολόγιζε στη Μελβούρνη, καθώς 4 μήνες από εκείνη τη σκληρή ήττα ο Στέφανος μετά από μία μαγική εμφάνιση νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros και το απόγευμα της Κυριακής θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα σε έναν εκ των Τζόκοβιτς, Ναδάλ.

Να το γράψουμε ξανά για να το εμπεδώσουμε όλοι μας… Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιουνίου θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλου σε τουρνουά Grand Slam!

Κι όλα αυτά μετά από μια επική μάχη με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ γεμάτη ανατροπές που κράτησε σχεδόν 4 ώρες με τους δύο τενίστες να προσφέρουν απίστευτο θέαμα.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr