Home ΗΠΑ Παραδοχή-σοκ του Μπάιντεν: «Εξάγουμε ΟΛΑ τα εμβόλια AstraZeneca μας στο εξωτερικό (όπως ΕΛΛΑΔΑ) γιατί δεν τα εγκρίνουμε εμείς για εδώ»

Παραδοχή-σοκ του Μπάιντεν: «Εξάγουμε ΟΛΑ τα εμβόλια AstraZeneca μας στο εξωτερικό (όπως ΕΛΛΑΔΑ) γιατί δεν τα εγκρίνουμε εμείς για εδώ»

by _
0 comment 221 views

Παραδοχή-σοκ του Μπάιντεν: «Εξάγουμε ΟΛΑ τα εμβόλια AstraZeneca μας στο εξωτερικό (όπως ΕΛΛΑΔΑ) γιατί δεν τα εγκρίνουμε εμείς για εδώ»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουν. 2021, 17:54, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήταν η δέσμευσίς του και την έκαμε και…ΠΡΑΞΙΝ…!!!

Αναφέρεται εδώ και μήνες ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ το άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της ΑστραΖενέκα και έγινε τελικά…ΠΡΑΞΙΣ!!! ΟΛΑ τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν…ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, αλλά αυτό της ΑΖ είναι ένα από τα πιο…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ που φέρνει…ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ πιο γρήγορα απ ‘ ο, τι τα υπόλοιπα εμβόλια κορωνοϊου που υπάρχουν εκεί έξω.

Στο παρακάτω βίντεο-σοκ, ο Τζο Μπάιντεν ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ότι επειδή το εμβόλιο ΑΖ…ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ (για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ), όλα τα σκεύματά του ίδιου που υπάρχουν στις ΗΠΑ (μιλάμε για ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤ.) θα…ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ πλέον στο εξωτερικό, προς χώρες, δηλαδή, που το εμβόλιο αυτό το…ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, όπως η…ΕΛΛΑΔΑ.

Και αφού το εμβόλιο ΔΕΝ το θέλουμε εμείς εδώ στις ΗΠΑ (λόγω των παρενεργειών και…ΘΑΝΑΤΩΝ που προκαλεί ΠΑΝΤΟΥ), τότε…ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!….


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr