Home ΗΠΑ ΒΟΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα email του Δρ. Fauci αποκαλύπτουν πως ΗΠΑ και Κίνα δημιούργησαν τον ιο-βιολογικό όπλο για να προετοιμάσουν το στάδιο για το «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!…

ΒΟΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα email του Δρ. Fauci αποκαλύπτουν πως ΗΠΑ και Κίνα δημιούργησαν τον ιο-βιολογικό όπλο για να προετοιμάσουν το στάδιο για το «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!…

by _
0 comment 261 views

ΒΟΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα email του Δρ. Fauci αποκαλύπτουν πως ΗΠΑ και Κίνα δημιούργησαν τον ιο-βιολογικό όπλο για να προετοιμάσουν το στάδιο για το «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουν. 2021, 12:32, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ τι περιέχουν τα προσφάτως διευρεύσαντα email του ΠΕΡΙΒΟΗΤΑΤΟΥ Δρ. Fauci. Δημιούργησαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο στα εργαστήρια της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΚΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!

Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ. Φάουτσι έδωσε πολλά εκατ. για τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων κορωνοϊών για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!! για  όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Και τώρα έρχεται η αμέσως επόμενη αποκάλυψις επ’ αυτού του δικού μας σάιτ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100 και με το παραπάνω!….

Κοιτάξτε το παρακάτω έγγραφο-φωτιά, ιδιαίτερα τη γραμμή θέματος του εμάιλ. Και ΤΙ ΛΕΓΕΙ;;; Λέγει τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ….

Η μέθοδος παραγωγής του βιολογικού όπλου του κορωνοϊού (Coronavirus Bioweapon Production Method)

Αυτό προέρχεται από τη σελίδα 2286 από την αποδεύσμευση email του  ίδιου του…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ στο πλαίσιο αιτήματος του Freedom of Information Act (FOIA), του Νόμου, δηλαδή, περι της Ελεύθερης Πληροφορήσεως!!!…

Το επίμαχο εμάιλ διαβάζει ως εξής …

Από: Adam Gaertner 

Ημερ.: 11 Μαρτίου 2020

Προς: Δρ. Άντονι Φάουτσι (NIH/NIAID)

Θέμα: Η μέθοδος παραγωγής του βιολογικού όπλου του κορωνοϊού (Coronavirus Bioweapon Production Method)

Και στην αρχή λέει ο συντάκτης του…

Γεια σου Άντονι,

Έτσι δημιουργήθηκε ο ιός.

ΕΤΣΙ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΙΟΣ!!! ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ…ΟΧΙ «ΕΞΩ»…ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΝΕΝΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΤΕΝΉΣΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΑΙΛ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ…ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

Αυτά όμως σας τα είχαμε ήδη αποκαλύψει ήδη από το Νοεμ. του 2020. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!! για περισσότερα!

Αλλά προσέξτε την ημερομηνία κατά την οποίαν εστάλη το εν λόγω εμαιλ προς τον Φάουι: 11 ΜΑΡΤΙΟΥ του 2020, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. !!!

Το NIH και το NIAID είναι δύο κρατικές οργανώσεις των οποίων ηγείται ο ίδιος ο Φάουτσι εδώ και δεκαετίες ολόκληρες και τυχαίνει να είναι και πίσω από την ψευτο-πανδημία του…AIDS που έχει κοστίσει τη ζωή σε…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ…ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΗΓΑΝΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΣΘΕΝΕΙΣ» ΜΕ HIV/AIDS!!!  Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’ για περισσότερα!

Αυτός ο ιός δεν ήταν τυχαίο. Οι Κινέζοι, οι οποίοι δημιούργησαν τον ιό για τον Fauci, κατοχύρωσαν επίσης το 2019 (μήνες πριν από την ψεύτικη πανδημία) την τεχνολογία εμβολίου που χρησιμοποιείται για τις θανατηφόρες ενέσεις Covid.

Τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως δυαδικά κλειδιά για το όπλο. Όλο το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να…ΣΚΟΤΩΝΕΙ…!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr