Home Greek News Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα, vid

Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα, vid

by _
0 comment 202 views
Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα, vid
Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα, vid

Έρχονται τα τσιπάκια και στην Ελλάδα;;; Έγινε το πρώτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα, vid


Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού! Είναι όλοι εκεί…

Τα εύσημα για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παράλληλα έδειξε πως η νέα εποχή μπαίνει για τα καλά στην Ελλάδα!

Η παρέμβαση έγινε στο συνέδριο που διοργανώνουν το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και το ιατρικό site «ygeiamou.gr» με θέμα «το ΕΣΥ στην COVID-19 και στη μετά COVID-19 εποχή».

Όλοι είναι εκεί για αυτό το «τεράστιο» βήμα που γίνεται σήμερα, όπως θα διαβάσετε παρακάτω! Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών του Συνεδρίου που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Χίλτον, βρέθηκαν και μίλησαν, μεταξύ τωων άλλων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το συνέδριο ως πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει αποτίμηση των επιδόσεων του Συστήματος Υγείας και να προχωρήσουμε σε μεταρρύθμιση, βάση για το νέο σύστημα υγείας.

Μίλησε για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με έκτακτο προσωπικό, μέρος του οποίου θα μονιμοποιηθεί αλλά και για το πολύ σημαντικό… ψηφιακό άλμα.

Ειδικότερα, έκανε ειδική αναφορά στον ψηφιακό φάκελο ασθενούς, αλλά και στο γεγονός ότι είναι έτοιμες οι υποδομές για την ψηφιακή ανάπτυξη του τομέα.



Ψηφιακός ιατρικός φάκελος πολίτη λοιπόν! Τι σας θυμίζει;;; Η τεχνολογία προχωράει. Το el.gr είχε εγκαίρως ενημερώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας ρεπορτάζ από την Γερμανία, την χώρα με την μεγαλύτερη ίσως επιρροή εντός της Γηραιάς Ηπείρου.

Στην Γερμανία, λοιπόν, όλο και περισσότεροι Γερμανοί φορούν ήδη εθελοντικά εμφυτεύσιμα τσιπ κάτω από το δέρμα τους, τα οποία χρησιμοποιούνται για άνοιγμα θυρών, πληρωμές και ενσωματώνουν τον ΨΗΦΙΑΚΟ ιατρικό φάκελο, άρα μπορούν να αποδείξουν αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι.  ΕΠΟΜΕΝΩΣ, εφόσον βαδίσουμε στα χνάρια του Βερολίνου, όπως συνήθως γίνεται, τότε τα τσιπάκια θα παρουσιαστούν σύντομα στην χώρα μας…



Επιπλέον, οι μηχανικοί στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα μικροσκοπικό, ασύρματο και ενέσιμο τσιπ που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των διεργασιών του σώματος για ιατρικούς σκοπούς.

Τέλος, επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου ανέπτυξαν ένα μικροτσίπ, το οποίο ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα, αλλά και ένα φίλτρο που εξάγει, όπως ισχυρίζονται, τον ιό από το αίμα.



Όλα αυτά συμβαίνουν με αφορμή στην Υγεία και σύντομα, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η χώρα μας, η οποία πρωτοπορεί, αναμένεται να συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά στην νέα αναβαθμισμένη ψηφιακή εποχή.

https://www.el.gr/ellada/kommata/erchontai-ta-tsipakia-kai-stin-ellada/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr