Home Κορωνοϊος Έκθεση-σοκ: Τα τέστ Covid είναι μολυσμένες με hydro-gels και λίθιο για βαλλιστική παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων!!!

Έκθεση-σοκ: Τα τέστ Covid είναι μολυσμένες με hydro-gels και λίθιο για βαλλιστική παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων!!!

by _
0 comment 205 views

Έκθεση-σοκ της Σλοβακίας: Τα τέστ Covid είναι μολυσμένες με hydro-gels και λίθιο για βαλλιστική παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων…ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!!

ΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ  ΤΑ…SELF-TEST ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!…

-της Δρ. Ariyana Love


Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση της Σλοβακίας αποκαλύπτει ότι οι «δοκιμές covid» είναι μολυσμένες με υδρογέλες νανοτεχνολογίας και λίθιο. Το λίθιο χρησιμοποιείται στα νανοσωλήνια επικάλυψης λιπιδικής ένωσης τα οποία εισάγονται στις υδρογέλες για βαλλιστική παροχή βιολογικών παραγόντων.

Η επίστρωση των λιπιδίων χρησιμοποιείται για να ξεγελάσει και να παρακάμψει το ανοσοποιητικό σύστημα (που μας έδωκε ο Θεός) με τα nano-bots (νανο-ρομπότ) που περιέχουν μια θανατηφόρα πρωτεΐνη-ακίδα Gain-of-Funtion. Αυτή η ενισχυμένη σε εργαστήριο πρωτεΐνη-ακίδα είναι ένα οπλισμένο παθογόνο με ωφέλιμο φορτίο-DNA που εναποθέτεται απευθείας στα ανθρώπινα κύτταρα.

Οι υδρογέλες νανοτεχνολογιίας δημιουργήθηκαν για βαλλιστική παράδοση εμβολίων, αλλά οι ιατροί και εμπειρογνώμονες που είναι στις πρώτες γραμμές συμφωνούν τώρα ότι αυτά είναι αυτοαναπαραγόμενα βιολογικά όπλα! Οι εμπειρογνώμονες ζήτησαν επίσης οι εμβολιασμένοι να τεθούν σε καραντίνα λόγω της αποβολής δέρματος που κάνουν συνέχεια και που περιέχει τη δηλητηριώση ουσία του εμβολίου μέσα της και που μολύνει ακόμη και τους…ΜΗ εμβολισαμένους όταν έρχονται κοντά σε ήδη εμβολιασμένους!

Οι λεγόμενες «δοκιμές covid» περιέχουν το μη εγκεκριμένο ιατρικό πείραμα των μεγάλων φαρμακευτικών. Κάθε φορά που τους αφήνετε να σπρώχνουν στη ρινοφαρυγγική κοιλότητά σας ένα ρινικό επίχρισμα, υποβάλλετε τον εαυτό σας σε ένα επικίνδυνο βιολογικό πείραμα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Πρόκειται για τρομοκρατική πράξη. Αυτά τα βιολογικά όπλα περνούν εύκολα το φράγμα αίματος / εγκεφάλου και εισέρχονται στον εγκέφαλό σας. Τα επιχρίσματα τα μολύνουν σκόπιμα και πρέπει να μάθουμε ΠΟΙΟΣ κατασκευάζει αυτά τα όπλα πολέμου. Το ανθρώπινο είδος δέχεται βιολογική επίθεση. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ στο κοινό από την αρχή και χωρίς κανένα εμπόδιο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών!

Περισσότερα εδώ >> https://tapnewswire.com/2021/05/slovakia-report-covid-tests-contaminated-with-nanotech-hydrogels-lithium/

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΤΕΣΤ – COVID ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ…ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr