Φρικιαστική εκτέλεση θανατοποινίτη με πειραματική ένεση το ’14 που μοιάζει 100% με τους εμβολιασμούς COVID του σήμερα!!!


Στο άρθρο του σάιτ Virus.com.gr από το 2014 με τίτλο Φρικιαστική εκτέλεση θανατοποινίτη με πειραματική ένεση, διαβάζουμε τα εξής ΦΡΙΚΤΑ, κάτι το οποίο συμβαίνει….ΣΗΜΕΡΑ με τις…ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ που χωρηγούνται σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ….

Ο θανατοποινίτης Κλέιτον Λόκετ πέθανε το βράδυ της Τρίτης έπειτα από 40 λεπτά επιθανάτιας αγωνίας αφού του χορηγήθηκε μια πειραματική θανάσιμη ένεση η οποία δεν είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα στις ΗΠΑ.

«Ο πόνος του Κλέιτον Λόκετ στη διάρκεια της εκτέλεσης του (…) θα μπορούσε να αποτελεί σκληρή, απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο Ρούπερτ Κόλβιλ εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.

«Είναι επίσης αντίθετη στην 8η τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ» που απαγορεύει τις απάνθρωπες και τις ασυνήθιστες τιμωρίες.

Ο Κόλβιλ κατήγγειλε εξάλλου ότι «ο παρατεταμένος θάνατος του Κλέιτον Λόκετ αποτελεί τη δεύτερη περίπτωση προφανούς ακραίου πόνου που προκλήθηκε από τη δυσλειτουργία του συστήματος θανάσιμων ενέσεων το 2014 στις ΗΠΑ».

Στις 16 Ιανουαρίου εκτελέστηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ ο Ντένις Μαγκουάιρ με ένα μείγμα φαρμάκων το οποίο επίσης δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί στις ΗΠΑ. Ο θανατοποινίτης φαινόταν να πνίγεται και να αντιστέκεται για μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, επρόκειτο για την πιο αργή εκτέλεση από το 1999 οπότε το Οχάιο θέσπισε την εσχάτη των ποινών.

Οργή από Ομπάμα

Βαθιά λυπηρή χαρακτήρισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την εκτέλεση του Κλέιτον Λόκετ που έγινε στην Οκλαχόμα και ξεσήκωσε σάλο στις ΗΠΑ, καθώς ο θανατοποινίτης υπέφερε επί τουλάχιστον 40 λεπτά προτού να ξεψυχήσει από καρδιακή προσβολή. Μίλησε μάλιστα για ουσιαστικά ερωτήματα, για τα οποία θα ζητήσει εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης.

«Αυτό που συνέβη στην Οκλαχόμα είναι πολύ ανησυχητικό», είπε ο Ομπάμα, σημειώνοντας ότι θα ζητήσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης να εξετάσει το θέμα.

Ορισμένα εγκλήματα είναι τόσο ακραία που δικαιολογούν την επιβολή της θανατικής ποινής, υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος, επισημαίνοντας όμως ότι η περίπτωση του Λόκετ εγείρει «ουσιαστικά ερωτήματα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εκτελέσεις».

Στο αποκλεισιτκό μας άρθρο με Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!! , σας γράψαμε τα εξής επιβεβαιωτικά του παραπάνω άρθρου πως το μπόλι (εμβόλιο) της Φάιζερ (Pfizer) περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε …ενέσημες εκτελέσεις θανατοποινιτών.!!!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ!!….

 

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/04/18/%cf...