Home Κορωνοϊος ΠΕΘΑΝΕ μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου-COVID ο αντιπρόεδρος της ORACLE, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείες λογισμικών στον κόσμο!!!

ΠΕΘΑΝΕ μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου-COVID ο αντιπρόεδρος της ORACLE, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείες λογισμικών στον κόσμο!!!

by _
0 comment 143 views

Image Credit:Twitter Screenshot

ΠΕΘΑΝΕ μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου-COVID ο αντιπρόεδρος της ORACLE, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείες λογισμικών στον κόσμο!!!


Αρνούμενοι να αναφέρουν τα γεγονότα και το χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να συνδέσει τις κουκκίδες, τα ΜΜΕ σηματοδοτούν ότι ο καθένας πρέπει ακόμη να πάρει την ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΝΕΣΗ!!!…

Ο Joel R. Kallman, επικεφαλής της ανάπτυξης λογισμικού για το Oracle APEX, πέθανε από… “covid” λίγες μόνο ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης ένεσης mRNA του για τον “κοραναϊό” (Covid-19).

Στις 26 Μαρτίου, ο Kallman έγραψε στο Twitter τους οπαδούς του ότι είχε λάβει τον πρώτο εμβολιασμό του και ήταν περήφανος που δημιούργησε το «v-safe», ένα εργαλείο που βασίζεται σε smartphone για να υπενθυμίζει στους άλλους να κάνουν και το δικό τους εμβόλιο.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, ακριβώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Kallman έλαβε τη δεύτερη ένεση και στη συνέχεια…πέθανε στις 25 Μαΐου, ωθώντας την Oracle και τα μαζικά μέσα ενημέρωσης να δηλώσουν αμέσως ότι πέθανε από το ψευδο-«covid».

Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος πέθανε…ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΙΟΝ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… αλλά από το…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ!!!

_____

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/oracle-vp-dies-of-covid-after-receiving-second-vaccine-injection/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr