Αποδείξεις ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί εμβόλια…ΠΛΑΣΕΜΠΟ και άλλαξε το τέστ PCR για να αποδείξει ότι τα εμβόλια “λειτουργούν”!!!


Αποδείξεις ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί εμβόλια…ΠΛΑΣΕΜΠΟ, ΕΙΚΟΝΙΚΑ, και άλλαξε το τέστ PCR για να αποδείξει ότι τα εμβόλια “λειτουργούν”!!!

Ρωτάω εγώ, αν δεν εμβολιαζονται και έχουν και στρατηγικό πλεονέκτημα τι παίζει με τους Εβραίους; Χαλοοοοου!!!…

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη στο Ισραήλ, ένας εκπληκτικά χαμηλός αριθμός – 0,06% – των ατόμων που έλαβαν τον δεύτερο γύρο του εμβολίου COVID της Pfizer ανέφεραν ότι “αρρώστησαν” – και κανένας από αυτούς σοβαρά:

Τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης Maccabi επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κοροναϊού της Pfizer.

Μέχρι την Πέμπτη, μόνο 254 άτομα από τα 416.900 [0,06%] που ήταν ήδη μια εβδομάδα μετά το δεύτερο εμβόλιο της Pfizer -το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θεωρείται ότι αρχίζει να ενεργοποιείται η ανοσία- μολύνθηκαν από τον ιό, ανέφερε ο οργανισμός. Επιπλέον, όσοι βρέθηκαν θετικοί είχαν μόνο ελαφρά συμπτώματα, με μόλις τέσσερις από αυτούς να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, όλοι τους σε ελαφριά κατάσταση.

Την ίδια χρονική περίοδο, περίπου 12.944 νέα κρούσματα του COVID-19 εμφανίστηκαν στην ομάδα ελέγχου περίπου 778.000 ατόμων που είχαν διαφορετικό προφίλ υγείας.

Η σύγκριση των δεδομένων από τις δύο ομάδες δείχνει ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό κατά 91% επτά ή περισσότερες ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης ένεσης.

Από την τμηματοποίηση των λοιμώξεων που εμφανίστηκαν, φαίνεται ότι η ανοσία αυξάνεται όσο περνούν οι ημέρες. Μεταξύ των 254 ατόμων που προσβλήθηκαν από τον ιό, 76 από αυτούς μολύνθηκαν μετά από επτά ημέρες, 44 την όγδοη ημέρα και 24 την ένατη ημέρα. Μεταξύ της 22ης και της 24ης ημέρας -όταν έληξε η περίοδος δοκιμής- κανείς δεν μολύνθηκε.

Σύμφωνα με τις μελέτες που διεξήγαγε η Pfizer, το εμβόλιο είχε αποτελεσματικότητα περίπου 95%, η οποία θεωρείται πολύ υψηλή.

Με περίπου 2,5 εκατομμύρια μέλη, η Μακάμπι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ταμείο υγείας στο Ισραήλ. Περίπου 900.000 από τους πελάτες του έχουν ήδη λάβει το πρώτο εμβόλιο και περίπου 500.000 το δεύτερο.

“Τα δεδομένα συνεχίζουν να είναι πολύ ενθαρρυντικά και να δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι υψηλή και σταθερή”, δήλωσε η δρ Anat Aka Zohar, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών και ψηφιακής υγείας του Maccabi. “Τα ευρήματα δείχνουν σαφώς ότι όσο περνούν οι ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, η ανοσία γίνεται ισχυρότερη”.

Τόνισε επίσης ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει μόνο από τη μόλυνση αλλά και από την εκ νέου ανάπτυξη πιο σοβαρών συμπτωμάτων.

Ο Dr. Anthony Fauci προειδοποίησε το κοινό ότι αυτά τα εμβόλια COVID δεν θα σταματήσουν κανέναν από το να κολλήσει τον “ιό” COVID – αντίθετα, τα εμβόλια θα βοηθήσουν απλώς στην ελάττωση των συμπτωμάτων όσων μολυνθούν – αυτό ακριβώς που θεωρητικά υποτίθεται ότι κάνουν όλα τα εμβόλια.

Ωστόσο, αν πρέπει να πιστέψουμε τους ισραηλινούς “ειδικούς”, το εμβόλιο της Pfizer εμποδίζει ως εκ θαύματος τους ανθρώπους να “μολυνθούν” ή να έχουν καθόλου θετικά αποτελέσματα – γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιστήμη των εμβολίων.

Αλλά όταν πρόκειται για αυτή την πανδημία, φαίνεται να συμβαίνουν πολλά “θαύματα” στο Ισραήλ – όπως η πλήρης εξαφάνιση της εποχικής γρίπης.

Η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία βγήκε ακόμη και από το δρόμο της για να πείσει τους Εβραίους ότι τα εμβόλια COVID ήταν αυστηρά “kosher” – ίσως ένα σφύριγμα σκύλου ότι το κόλπο ήταν στημένο;

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στο εμβόλιο της Pfizer που θα εμπόδιζε τους ανθρώπους να δοκιμαστούν θετικά για COVID – το 99,9% των ανθρώπων που δοκιμάζονται θετικά για COVID είναι ασυμπτωματικοί.

Και μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα – με 10 εκατομμύρια ανθρώπους – απέδειξε ότι υπάρχει μηδενική μετάδοση του COVID σε ασυμπτωματικούς ανθρώπους.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να μην είναι πλέον οι εμβολιασμένοι Ισραηλινοί θετικοί στο COVID είναι το Υπουργείο Υγείας να έχει μειώσει το κατώτατο όριο της ποδηλασίας για το τεστ PCR – από 35 ή 40 σε κάτω από 25 – το οποίο είναι ακριβώς αυτό που συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πριν από δύο εβδομάδες.Και όχι μόνο αυτό, ο δεύτερος γύρος του εμβολίου COVID της Pfizer φέρεται να έχει ισχυρότερη δόση από τον πρώτο γύρο – και σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ΔΕΝ έχουν αναφερθεί σοβαρές παρενέργειες ή θάνατοι – παρόλο που έχουν ήδη αναφερθεί πάνω από 300 θάνατοι από το πρώτο εμβόλιο της Pfizer στην Αμερική.

Όλα αυτά τα “θαυμαστά” αποτελέσματα που προέρχονται από το Ισραήλ μπορούν να εξηγηθούν πολύ απλά – οι Ισραηλινοί λαμβάνουν εμβόλια placebo και έχουν αλλάξει τα πρότυπα PCR για να φαίνεται ψευδώς ότι τα εμβόλια λειτουργούν – όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει ότι θα έκαναν πριν από 6 μήνες.

Σίγουρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους Ισραηλινούς που δίνουν στους δικούς τους πολίτες ασφαλή εικονικά εμβόλια – αυτό θα έκανε κάθε υπεύθυνη κυβέρνηση για να προστατεύσει τον λαό της – ειδικά τους ηλικιωμένους και αδύναμους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.Όπως αναφέραμε προηγουμένως, θα ήταν απολύτως ασυνείδητο και ανεύθυνο να υποβληθούν οι επιζώντες του Ολοκαυτώματος από όλους τους ανθρώπους σε επικίνδυνα ιατρικά πειράματα με αυτά τα μη δοκιμασμένα εμβόλια – οι διεθνείς νόμοι κατά τέτοιων πειραμάτων εφαρμόστηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Δυστυχώς, αυτά τα ψεύτικα επιτυχημένα αποτελέσματα στο Ισραήλ θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν 100 εκατομμύρια “εθνικούς” στη Δύση ότι αυτά τα επικίνδυνα – ακόμη και θανατηφόρα – εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά – και πολλοί άνθρωποι θα μείνουν ανάπηροι και θα πεθάνουν αφού πάρουν “καυτές” δόσεις από τα πραγματικά εμβόλια.

Πηγή >> https://www.eutimes.net/2021/02/evidence-surfaces-israel-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/?utm_source=pocket-app&utm_medium=share

Μέσω >> https://katohika.gr/stranger-voice/eimaste-etoimoi-schedio-foiniks-akolouthiste-tis-odigies/

Leave a Reply

Your email address will not be published.