Home Greek News Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο πρώην σύζυγος του θύματος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο πρώην σύζυγος του θύματος

by _
0 comment 147 views
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο πρώην σύζυγος του θύματος
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο πρώην σύζυγος του θύματος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο πρώην σύζυγος του θύματος


Ο 76χρονος εμφανίσθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την 64χρονη γυναίκα – Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παραδόθηκεστις 18.30 το απόγευμα ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη χθες, μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της. Ο 76χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να παρέδωσε το 32άρι πιστόλι που χρησιμοποίησε. Κατά τις πρώτες πληροφορίες κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικές διαφορές, ενώ η γυναίκα φέρεται να είχε καταγγείλει τη συμπεριφορά του στις αρχές, πράγμα που έμαθε ο άνδρας και έτσι αποφάσισε να τη σκοτώσει.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες και ξεψύχησε μπροστά από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στην Αγία Βαρβάρα, χθες το βράδυ.

Οι διερχόμενοι από το σημείο ήταν αυτοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τη γυναίκα ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της, λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Ο πρώτος άνθρωπος που αναζήτησαν οι Αρχές ήταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της 64χρονης, με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και ο οποίος από χθες το βράδυ παρέμενε άφαντος.  Οι οικονομικές διαφορές σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσαν  ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

«Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας» λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Ξεψυχούσε η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας, πεσμένη κάτω στο πεζοδρόμιο, είχε αίματα στο κεφάλι», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας. «Αρχικά νομίζαμε ότι είχε λιποθυμήσει και ότι χτύπησε στο κεφάλι αλλά όταν ήρθε η αστυνομία, μας είπαν ότι την πυροβόλησαν. Σοκαριστήκαμε γιατί την ξέραμε την Ελένη, ήταν πολύ καλή γυναίκα και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε», προσθέτει.

Και συμπληρώνει: «Στις 20.30 χτες το απόγευμα άκουσα δυο «μπαμ». Δεν ήταν δυνατός ο θόρυβος και αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για πυροβολισμό. Μετά από 10 λεπτά βλέπω τον γείτονα να τρέχει και να φωνάζει ότι μια γυναίκα έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο».

Δείτε τις μαρτυρίες από τους αυτόπτεις μάρτυρες:

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr