Home Greek News Εβραίος George Papandreou: «Ένα το μήνυμα: Εμβολιασμός!» Λαός: «Κι ένα το δικό μας: ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!»

Εβραίος George Papandreou: «Ένα το μήνυμα: Εμβολιασμός!» Λαός: «Κι ένα το δικό μας: ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!»

by _
0 comment 226 views

Εβραίος George A. Papandreou: «Ένα το μήνυμα: Εμβολιασμός!» Λαός: «Κι ένα το δικό μας: ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!»


ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μην πιστέψουμε ότι πήγε κι ο Μέγας Ολετήρ Πάσης Ελλάδος Τζέφρι Μινέικο Παπανδρέου να «εμβολιαστεί» κι αυτός με κάτι που ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ…ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!

Κάτι το οποίο…ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Αντ’ αυτού, τους Έλληνες τους…ΕΝΘΑΡΟΥΝ να εμβολιαστούν διότι σύμφωνα με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας, το «εβόλιο» mRNA «σώζει ζωές» ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!! 

Δείτε τώρα το σχετικό πόστ που έβγαλε για αυτό «γεγονός» ο Παπανδρέου στο Facebook και…ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ…!!!..

George A. Papandreou

Ένα το μήνυμα: Εμβολιασμός!

 

 

Πηγή >>

Ο ΓΑΠ κατέστρεψε την Ελλάδα με τα μνημόνια και τώρα, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θέλει και να καταστρέψει το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΟ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!!

Για περισσότερα παραδείγματα ΨΕΥΤΙΚΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ» Ελλήνων ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, διάβεστε επίσης το παρακάτω….

ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΚΑΤΙΑΝΑ: Ένα βλέμμα, μια εικόνα, ένας ΨΕΥΤΙΚΟΣ “εμβολιασμός”, χίλιες λέξεις…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr