Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!! Ανιχνευτές πλέον μετάλλων και πομποί 5G οι Έλληνες εμβολιασμένοι!!!


Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!!

Ανιχνευτές πλέον μετάλλων και πομποί 5G οι Έλληνες εμβολιασμένοι!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 31 Μάου 2021, 14:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΚΑΝΕΙΣ πλέον δήθεν “υγιεινώς σκεπτόμενος” άνθρωπος που, μέχρι τώρα, θεωρούσε τα εξής ως «τρελές» «θεωρίες συνωμοσίας», ΔΕΝ μπορεί πλέον να αγνοήσει αυτά τα λίαν περίεργα που συμβαίνουν πλέον ανάμεσα στους εμβολιασμένους με τα εμβόλια κατά του ψευδο-κορωνοϊού. Οι παρενέργειες είναι πολλές, είναι εμφανώς αισθητές  καθώς και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά μετατρέπονται μετά και σε…ΠΟΜΠΟΥΣ 5G και σε…ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ με ό, τι συνεπάγεται αυτό!!! Και παρακολουθούνται κιόλας από την ελίτ μέσα από τα καινούρια δίκυτα…5G!!!

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω άρθρα μας σχετικά με όλα αυτά για του λόγου το αληθές….

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έκανε το «εμβόλιο» και μετετράπη μετά εις…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ λόγω των μικροσκοπικών λογισμικών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! για περισσότερα παραδείγματα.

Διαβάστε επίσης >> Ρώσος χακεράς αποκαλύπτει τις παρακολουθήσεις εμβολιασμένων μέσω….5G σε…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ…!!!Διαβάστε επίσης >> Την πήγαν νοσοκομείο για να δουν τη συμβαίνει. Ας ρωτήσουν τον ΓΚΕΙΤΣ που την έκανε πομπό…5G, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…!!!

 

Διαβάστε και >>  «Προνόμια» εμβολιασμένων: Κάνεις το εμβόλιο παίρνεις και δωρέαν…ΕΝΕΡΓΕΙΑ από το…ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΛΙ…!!!

Δείτε τώρα το πιο πρόσφατο παράδειγμα επ αυτού από Έλληνα εμβολιασμένο!!!


———–

Πηγή >>

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/05/27/%ce...