Home ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ οι πτήσεις για τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;!!!

ΤΕΛΟΣ οι πτήσεις για τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;!!!

by _
0 comment 146 views

ΤΕΛΟΣ οι πτήσεις για τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;!!!


Πηρατε το μπολι; – Τότε ίσως να μην μπορείτε να πετάξετε ξανα. Οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάστηκαν επιμελώς με τις κυβερνήσεις και τη διεθνή ομάδα κορονα για να προωθήσουν το σλογκαν εμβολιασμού με το σύνθημα «όχι πτηση χωρις εμβολιο». Και λειτούργησε, γιατί οι φοβισμένοι πολίτες έσπευσαν να χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα για να πάνε διακοπές.

Μια καλή παλιά πρακτική, θα μπορούσατε να πείτε, αλλά υπήρχε μια παγίδα.

Αυτή τη στιγμή, οι αεροπορικές εταιρείες συσκέπτονται για τους εμβολιασμένους πελάτες τους και τον υψηλό κίνδυνο αυτοι να παθουν θρόμβους αίματος από τον πειραματικό μπολι. Για πολλά χρόνια είναι ο κανόνας ότι τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο θρόμβων αίματος δεν επιτρέπεται να πετούν και αν τοτε μόνο υπό στενή παρακολουθηση.

Πάνω από ένα συγκεκριμένο υψόμετρο πτήσης υπάρχει αυξημένος κίνδυνος επιπλοκών, εγκεφαλικού επεισοδίου, θρόμβωσης ή καρδιακής προσβολής, εάν κάποιος είναι ευαίσθητος σε αυτα οπως ειναι οι μπολιασμενοι.

Έχουμε τώρα πληροφορίες για να επιβεβαιώσουμε ότι οποιοσδήποτε λαμβάνει την ένεση (όποια μάρκα) έχει προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις.

Περισσότερα εδώ από την ειδησιογραφική πηγή  >> https://www.hinzuu.com/2021/05/29/haben-sie-eine-impfung-keine-fluege-mehr/?fbclid=IwAR0fkvxj1K7CtmCCH4STySAGzb6bGD_J9iOSXQithBSZ4b0ovgfVHKokalQ

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr