Home Κορωνοϊος ΠΕΘΑΝΕ παρουσιάστρια του BBC από θρόμβους μετά την λήψη του εμβολίου AstraZeneca!!! Πήρε λεφτά από τον Γκέιτς το BBC!!!

ΠΕΘΑΝΕ παρουσιάστρια του BBC από θρόμβους μετά την λήψη του εμβολίου AstraZeneca!!! Πήρε λεφτά από τον Γκέιτς το BBC!!!

by _
0 comment 190 views

Σχοιλάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ παρουσιάστρια του BBC από θρόμβους μετά την λήψη του εμβολίου AstraZeneca!!! Να σημειώσουμε επίσης το γεγονός πως το BBC έχει ΛΑΔΩΘΕΙ με πολλά εκατομμύρια δολλάρια από τον ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Μπίλ Γκέιτς για να τύχει από το μεγάλο βρετανικό κανάλι ευνοϊκή κάλυψη για την προώθηση αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας. Άρα, και το BBC συνέλαβε στην…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!


Πέθανε παρουσιάστρια του BBC από θρόμβους μετά την λήψη του εμβολίου AstraZeneca

«Η Λίζα εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους μία εβδομάδα μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca και αρρώστησε σοβαρά λίγες μέρες αργότερα», δήλωσε η οικογένειά της…

από τον Adan Salazar
27 Μαΐου 2021, 2:29 μ.μ.


Παρουσιάστρια ραδιοφώνου του BBC υπέφερε από πονοκεφάλους πριν πεθάνει από θρόμβους αίματος που πιστεύεται ότι σχετίζονται με το εμβόλιο Covid-19 της AstraZeneca.

Η παρουσιάστρια του ραδιοφωνικού σταθμού του BBC Newcastle, Λίζα Σαου, 44 ετών, πέθανε τραγικά την περασμένη Παρασκευή μετά από «σοβαρούς» πονοκεφάλους για περίπου μια εβδομάδα μετά το τρύπημα.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Shaw νοσηλεύτηκε για «αιμορραγία στο κεφάλι» λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου.

«Η Λίζα εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους μια εβδομάδα μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca και έγινε σοβαρά άρρωστη λίγες μέρες αργότερα», δήλωσε η οικογένεια σε δήλωση.



«Αντιμετωπίστηκε από την ομάδα εντατικής θεραπείας του Royal Victoria Infirmary για θρόμβους αίματος και αιμορραγία στο κεφάλι της».

«Τραγικά, πέθανε, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, το απόγευμα της Παρασκευής».

________

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/bbc-presenter-dies-from-blood-clots-after-astrazeneca-vaccine/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr