ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ακυρώσεις της TUI UK έως 27 Ιουνίου | Τι ισχύει για Ελλάδα | Ποιές πτήσεις σε ποιούς προορισμούς | Ποιές θα γίνουν κανονικά


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ακυρώσεις της TUI UK έως 27 Ιουνίου | Τι ισχύει για Ελλάδα | Ποιές πτήσεις σε ποιούς προορισμούς | Ποιές θα γίνουν κανονικά


Σε μια σειρά ακυρώσεων πτήσεων σε κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς προχωρά όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ η TUI UK , “λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας”. Παράλληλα, η εταιρία με άλλη ανακοίνωσή της αναφέρει ποιές πτήσεις και σε ποιούς προορισμούς θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της TUI UK, “Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το Καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε κανονικά σε αυτούς τους προορισμούς, όπως έχει προγραμματιστεί.

Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας, έχουμε δυστυχώς ακυρώσει όλα τα πακέτα διακοπών στους ακόλουθους κόκκινους και πορτοκαλί προορισμούς :

Μέχρι και 13 Ιουνίου,
Αρούμπα
Κροατία
Κύπρος
Ελλάδα – Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο
Ιταλία
Τζαμάικα
Ισπανία – Ηπειρωτική Ισπανία, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μενόρκα, Λα Πάλμα
Τανζανία

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα πακέτα της TUI για διακοπές σε λίμνες και βουνά έχουν ακυρωθεί μέχρι και τις 13 Ιούνη

Μέχρι και τις 27 Ιουνίου,
Βουλγαρία
Πράσινο Ακρωτήριο
Κόστα Ρίκα
Δομινικανή Δημοκρατία
Αίγυπτος
Μεξικό
Μαρόκο
Τυνησία
ΤουρκίαΌλοι οι πελάτες που επηρεάζονται από αυτές τις ακυρώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα και θα μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά ή να αλλάξουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή εναλλακτική και να λάβουν κίνητρα κράτησης.

Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε τυχόν μελλοντικές διακοπές λόγω νέας κυβερνητικής εντολής, θα επικοινωνήσουμε απευθείας και θα επιδιώξουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες τουλάχιστον 7 ημέρες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους αυτή τη στιγμή”.

Οι πτήσεις που θα γίνουν κανονικάΜε άλλη ενημέρωση η TUI UK, επίσης χθες βράδυ ενημέρωσε για τις πτήσεις που θα γίνουν κανονικά, όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η ενημέρωση έχει ως εξής:

“Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργούμε σε αυτούς τους προορισμούς. Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, με την επόμενη ενημέρωση να αναμένεται στις αρχές Ιουνίου. Όλοι οι πελάτες θα ειδοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή τους.
Οι ακόλουθες αναχωρήσεις διακοπών θα γίνουν  όπως έχει προγραμματιστεί:

Από 17 Μαΐου
Πράσινο: Αλγκάρβε (Φάρο), Μαδέρα, Πόρτο Σάντο
Πορτοκαλί: Κρήτη (Ηράκλειο), Κως, Ρόδος, Κέρκυρα, Αγία Λουκία, Κούβα (Βαραδέρο), Αντίγκουα, Μπαρμπάντος, ΓρενάδαΑπό 27 ης Μαΐου:
Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια, Λανζαρότε και Τενερίφη

Για να προσφέρουμε συνεχή ευελιξία και διαβεβαίωση στους πελάτες μας, έχουμε επεκτείνει την πολιτική μας για δωρεάν αλλαγές, ώστε να περιλαμβάνει κρατήσεις έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους έως και 14 ημέρες πριν από το ταξίδι για αναχωρήσεις έως τις 31 Αυγούστου και έως και 28 ημέρες πριν ταξιδέψετε για αναχωρήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2021”.

https://money-tourism.gr/symvainei-tora-akyroseis-tis-tui-uk-eos-27-ioynioy-ti-ischyei-ellada-poies-ptiseis-se-poioys-proorismoys-poies-tha-ginoyn-kanonika/?fbclid=IwAR1td16yjRTtQ8u7GpOs3o9Ary1Sw-ZVVNiJvwQSZ1J2BiWcZLXMjad7pjc