Home Greek News Έκανε το «εμβόλιο» και μετετράπη μετά εις…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ λόγω των μικροσκοπικών λογισμικών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Έκανε το «εμβόλιο» και μετετράπη μετά εις…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ λόγω των μικροσκοπικών λογισμικών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

by _
0 comment 295 views

Έκανε το «εμβόλιο» και μετετράπη μετά εις…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ λόγω των μικροσκοπικών λογισμικών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Μάιου 2021, 10:34, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο προχθεσινό μας άρθρο με τίτλο Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!! σας αποκαλύψαμε καθώς και…ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ όλες αυτές αναφορές περι λίαν περίεργων…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΩΝ που παθαίνει ο κόσμος μετά την λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/25/%ce%ac%ce%bd%ce%b4%

Και τώρα έρχεται το ακόλουθον εξ Ελλάδος βίντεο να επιβεβαιώσει όλα αυτά για εμάς 100 τοις 100 –να πούμε το λιγότερο!!! ΔΕΙΤΕ πως τα κέρματα να ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΝΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΛΟΓΙΣΜΙΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ-ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΔΙΔΆΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, κτλ., ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΟ’ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΚΤΥΑ…5G ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΜΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ!!!…

Για περισσότερα για όλα αυτά διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας…

Τεχνικός βλέπει σε πλακέτα που θα εγκαταστήσει σε αναμεταδότη 5G να αναγράφεται εμφανώς COVID-19 ;;;!!!

Παγκοσμίου φήμης γιατρός συνδέει το εμβόλιο κοραναϊού με το…5G! Κύριο συστατικό του εμβολίου είναι η…Λουσιφεράση. Δηλ., «ΕΩΣΦΟΡΟΣ»!!!

Πρώην ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ VODAFONE: TO 5G ΕΙΝΑΙ Ο….ΚΟΡΟΝOΪΟΣ…

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!!



Πρόσφατα, γνωστός youtuber δημιούργησε έναν χώρο-«πρόκληση μαγνήτη» σε έναν δημόσιο δρόμο, λέγοντας στους ανθρώπους να δοκιμάσουν για να δουν αν ένας μαγνήτης κολλάει στο χέρι τους μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊόυ. 15 άτομα δοκιμάστηκαν και 6 είχαν είδαν τον μαγνίτη να κολλάει πάνω στην επιδερμίδα τους! Περισσότερα εδώ >> https://tapnewswire.com/2021/05/we-just-got-strong-intrinsic-evidence-that-60-percent-of-the-covid-shots-are-saline/

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr