Home Κορωνοϊος  Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ: Δημοσιογράφος παίρνει πολλά γραφεία τελετών, των οποίων οι θάνατοι ΔΕΝ άλλαξαν ΚΑΘΟΛΟΥ σε σχέση με το 2019 λόγω COVID!!!

 Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ: Δημοσιογράφος παίρνει πολλά γραφεία τελετών, των οποίων οι θάνατοι ΔΕΝ άλλαξαν ΚΑΘΟΛΟΥ σε σχέση με το 2019 λόγω COVID!!!

by _
0 comment 269 views

 ΒΊΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ: Δημοσιογράφος παίρνει πολλά γραφεία τελετών, των οποίων οι θάνατοι ΔΕΝ άλλαξαν ΚΑΘΟΛΟΥ σε σχέση με το 2019 λόγω COVID!!!

Αυτό συμβαίνει και ισχύει 100 τοις 100…ΠΑΝΤΟΥ διότι ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ όσον αφορά την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού…!!!…


Επισκεφθείτε και το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ψευτο-COVID-19!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Μάιου 2021, 12:01, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη δημοσιογράφος-ακτιβίστρια Brittney Head από την οργάνωση Freedom For All (το σάιτ της είναι StopHate.com) έκανε το…αδιανόητο. Κατέφερε από μόνο της να εκθέσει ανεπανόρθωτα την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού. Μιλάμε για μια επίτευξιν που θα αφήσει…ΕΠΟΧΗΝ…!!!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε και ακούμε την κα Brittney Head να τηλεφωνάει σε δεκάδες γραφεία κηδειών, γραφεία τελετών, σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου ρωτούσε συνέχεια τα προσωπικά τους το εξής απλό ερώτημα….

Μήπως άλλαξαν άρδην οι θάνατοι στην περιοχή σας από την αρχή της πανδημίας του Κορωνοϊού (2020) και μετά, λόγω του COVID-19, και σε σχέση μάλιστα με το 2019;;;

Και η απάντησις που έπαιρνε κάθε φορά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ….

Όχι. Οι θάνατοι παρέμειναν οι ίδιοι…δεν άλλαξαν καθόλου.

Μα…ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝΜΕ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ «ΘΑΝΑΤΟ» ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΙΑ;;;!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΚΙ ΟΜΩΣ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΌΛΗ…ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!!!

Δείτε τώρα τα εξής στιγμιότυα οθόνης που μόλις βγάλαμε από την Google σχετικά με τον «επίσημο» αριθμό «κρουσμάτων» και θανάτων» από «COVID», κάτι το οποίο ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΟΠΕΛΑ….

Π.χ., στις ΗΠΑ βλέπουμε τα εξής δεδομένα….

Κρούσμα = 33.2 εκατ.

Θάνατοι = 591 εκατ.

Παγκοσμίως, βλέπουμε τα εξής….

Κρούσματα = 168 εκατ. 

Θάνατοι = 3,49 εκατ.



Το συγκεκριμένο πείραμα έχει περισσότερη αξία για εμάς τους Αμερικανούς πολίτες διότι εδώ υποτίθεται ότι έχουμε σχεδόν 600.000 «θανάτους» από COVID. Αλλά αυτή η κοπέλα φρόντισε να τηλεφωνήσει σε περιοχές όπου υποτίθεται ότι ο αριθμός θανάτων έχει αλλάξει «δραματικά» για το 2020 σε σχέση με το 2019.

Το ακόλουθο βίντεο περιέχει τις αποκαλύψεις όχι μόνο αυτής της ακτιβίστριας, αλλά και άλλων δημοσιογράφων και ερευνητών για το ίδιο θέμα. Μερικοί από αυτούς τους δημοσιογράφους-ακτιβιστές είναι από τη μεγαλύτερη ακριβιστική ομάδα σε όλο τον κόσμο, το Project Veritas!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…



«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!

Επισκεφθείτε και το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ψευτο-COVID-19!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr