Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!!

Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!!

by _
0 comment 663 views

Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι μέσα στο σώμα του!!!

Επιβεβαιώνεται 100 τοις 100 η σύνδεσις μεταξύ κορωνοϊού και…5G…!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Μαϊου 20201, 10:03, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο βίντεο – σοκ επιβεβαιώνει 100 τοις 100 όλες τις δήθεν «θεωρίες» συνωμοσίας περι συνδέσεως μεταξύ κορωνοϊού και…5G. Και όπως εμείς σας έχουμε αποκαλύψει, ο δήθεν «κορωνοϊνός» ΔΕΝ υπάρχει έξω αλλά…ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ που αποτελείται από μικροσκοπικά…ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ που παρεμβαίνουν στο…DNA του εμβολιασμένου!!!

Και τώρα, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και μιας και μιλάμε για…ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου ένας άνδρας μας καταδεικνύει/αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Δηλαδή, με το που εμβολιάσθηκε, τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth γύρω του προσπαθεί να συνδεθεί με το…ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ με το σήμα…Astrazeneca!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης του κινητού τηλεφώνου αυτού του άνδρα που βγάζει το εξής απίστευτο μήνυμα που δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβητήσεως….

Αίτημα σύζευξης Bluetooth προς το σήμα Astrazeneca

Αυτήν την είδηση την πρωτοανέφερε το έγκριτο σάιτ Rense.com του γνωστού δημοσιογράφου Jeff Rense.

Και δυστυχώς, αυτό αναφέρεται παντού πλέον από ανθρώπους εμβολιασμένους!!!



Δείτε το!!!…

Man Gets Vaxxed – Now Every Bluetooth Electronic Device Tries To Connect With His Body – Watch



 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr