Home Greek News “Ελευθερία” για Δημοσιογράφο μετα τη 2η δόση και δυο θρομβώσεις ακόμη μετα τα “τσιμπήματα”. Και 2η νεκρή σε ένα 48ωρο…μετά τον εμβολιασμό της…

“Ελευθερία” για Δημοσιογράφο μετα τη 2η δόση και δυο θρομβώσεις ακόμη μετα τα “τσιμπήματα”. Και 2η νεκρή σε ένα 48ωρο…μετά τον εμβολιασμό της…

by _
0 comment 116 views

“Ελευθερία” για Δημοσιογράφο μετα τη 2η δοση και δυο θρομβώσεις ακόμη μετα τα “τσιμπήματα”…

Και 2η νεκρή σε ενα 48ωρο…μετα τον εμβολιασμό της…

18 Μάιου 2021


Πεθανε πριν λίγες μέρες και ακολούθησε την “ελευθερία” του Μητσοτάκη ο Δημοσιογράφος  Στέφανος Σιμωτάς του eviathema.gr σε ηλικία 57 ετών.

Ο Δημοσιογράφος ηταν θερμός υποστηρικτής των εμβολίων και σε ανάρτηση που βλέπετε εγραφε πριν λίγες μερες οτι ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Κάναμε το πρώτο MEGA Eμβολιαστικο Κέντρο…

Απο κάτω του γράφουν Καλο Ταξιδι .Καλο Παράδεισο κ.α Πριν 7 ημέρες ειχε κάνει την 2η δοση και ηταν φανερά καταβεβλημένος..Το ποσο ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ το ειδε στο Ταξίδι για την δηθεν Ελευθερία!!!

Δυστυχώς χάνονται ζωες με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που η Συμμαχία των Γιατρών Παγκόσμια αναφέρει την επικινδυνότητα τους και παράλληλα τον λόγο που μας εκβιάζουν να τα κανουμε..Υποταγη έλεγχος πολιτών  και μείωση πληθυσμού..Διαβάστε τις τελευταίες Δηλώσεις κορυφαίων Γιατρών του Μπαγκντι και Μοντανιερ κ.α

ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΕ 47ΧΡΟΝΗ..ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Μια 47χρονη γυναίκα μητέρα δυο παιδιών που νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με παράλυση σε όλο της το σώμα  ενώ φαίνεται να έχει υποστεί και εγκεφαλικό.Η γυναίκα εμβολιάστηκε στις 4 Μαΐου, στον Άγιο Νικόλαο, με το σκεύασμα της AstraZeneca και σχεδόν αμέσως ανέβασε πυρετό και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 11 Μαΐου, ο πονοκέφαλος επιδεινωνόταν. Η γυναίκα απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής που την έστειλε ως επείγουσα περίπτωση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο.

Εκεί της έγινε αξονική τομογραφία και πήρε εξιτήριο με την οδηγία να κάνει η ίδια μια μαγνητική! Όμως στις 12 Μαΐου, η 47χρονη σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε. Εκεί της έγινε μαγνητική που έδειξε θρόμβο στον εγκέφαλο!



Λόγω της κατάστασή της κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό.Οι οικείοι της υποστηρίζουν ότι οι γιατροί αποδίδουν την περιπέτεια της γυναίκας στο εμβόλιο.

**Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε απο Κρήτη ειναι οτι ακόμη μια γυναίκα 44 ετων υπέστη θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό της..

2Η ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΣΕ 35ΧΡΟΝΟ

Νέα θρόμβωση υπέστη ο 35χρονος από την Ιεράπετρα, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της astrazeneca  με αποτέλεσμα να υποβληθεί για δεύτερη φορά σε επέμβαση. 

O νεαρός άνδρας υπέστη θρόμβωση στις καρωτίδες και υπεβλήθη δεύτερη φορά σε επέμβαση.

Μάλιστα, ο 35χρονος ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις εμφάνισε συμπτώματα που ανησύχησαν τους γιατρούς. Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για θρόμβωση με αποτέλεσμα να σημάνει ξανά συναγερμός.



O 35χρονος υπεβλήθη ξανά σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου η θρόμβωση που παρουσίασε ο 35χρονος, σχετίζεται με το εμβόλιο τηςAstraZeneca.

Ο πατέρας του 35χρονου Νίκος Μεταξάκης που συνεχίζει να νοσηλεύεται δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι ο γιος του, ο Αλέξανδρος είναι καλά, αλλά χθες είχε πέσει πολύ ψυχολογικά. «Όταν έμαθε ότι θα ξαναμπεί. Τη Δευτέρα ήταν μια τελειωμένη υπόθεση. Κοίταζαν να σώσουν πιο πολύ τη ζωή του, παρά το πόδι. Όταν μπαίναμε στο χειρουργείο μας είχαν πει ότι πάμε για ακρωτηριασμό» περιέγραψε.

Τα θρίλερ με τους εμβολιασμούς συνεχίζονται και είναι άξιο απορίας πως τρέχουν για τα εμβόλια την στιγμή που η Ευρωπαική Βαση δεδομένων δινει 400.000 παρενέργειες με παραλύσεις θρομβώσεις κ.α και 10.000 θανάτους..Σε 5 μηνες έχουμε τόσους θανάτους που ειχαμε στα 21 χρονια των εμβολίων..Αυτα ομως που παρεμβαίνουν στο DNA δεν ειναι εμβόλια αλλα Οπλα Μαζικης Εξολόθρευσης…Φανταστείτε οταν έχουμε τόσες χιλιάδες περιπτώσεων στην Ευρώπη τι θα ακολουθήσει σε εξη επτα μήνες αργότερα..Και οι γιατροί Παγκόσμια που δεν ειναι σε Κυβερνητικές Επιτροπές  αυτο αναφέρουν..

Ενα ακόμη ταξιδι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Γυναίκας καταγράφεται σήμερα στο facebook  σε αναρτηση…Ετσι σβήνουν χωρις να καταγράφει η ΚΟΥΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τους θανάτους μετα τον εμβολιασμό..Η Γενοκτονία συνεχίζεται…



Με “ψάρεμα” στο διαδίκτυο μαθαίνεις και γι αλλους νεκρούς μετα τον εμβολιασμό τους…Σε ενα 48ωρο (3) τρεις? Ισως και παραπάνω!!!

Πηγή > > https://amazonios.net/quot-eleytheria-quot-gia-dimosiografo-meta-ti-2i-dosi-kai-dyo-thromvoseis-akomi-meta-ta-quot-tsimpimata-quot/?fbclid=IwAR1WBLy3k510Ulm_kqqVplHG61-D9nLVQTbNEIGoE6zj4GZWrS4uRcFmZ6U

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr