Home ΚΟΣΜΟΣ Μπιλ Γκέιτς: Ο σκοτεινός βίος, η σχέση του με τον Επστάιν, τα πάρτι με στριπτιζέζ και η οργή της Μελίντα

Μπιλ Γκέιτς: Ο σκοτεινός βίος, η σχέση του με τον Επστάιν, τα πάρτι με στριπτιζέζ και η οργή της Μελίντα

by _
0 comment 155 views
Μπιλ Γκέιτς: Ο σκοτεινός βίος, η σχέση του με τον Επστάιν, τα πάρτι με στριπτιζέζ και η οργή της Μελίντα
Μπιλ Γκέιτς: Ο σκοτεινός βίος, η σχέση του με τον Επστάιν, τα πάρτι με στριπτιζέζ και η οργή της Μελίντα

Μπιλ Γκέιτς: Ο σκοτεινός βίος, η σχέση του με τον Επστάιν, τα πάρτι με στριπτιζέζ και η οργή της Μελίντα


GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το δικό μας αποκλειστικό άρθρο για το ίδιο θέμα με τίτλο Αποκάλυψη-BOMBA: Συμβούλεψε τον Τ. Επστάιν να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του ο Μπιλ Γκέιτς!!! Τον “χτυπάνε” τώρα τα μεγάλα ΜΜΕ!!!


Στο μικροσκόπιο των διεθνών μέσων ενημέρωσης η πικάντικη και απαγορευμένη ζωή του μεγιστάνα

Η δημόσια εικόνα του Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να καταρρέει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από εκείνον και τη σύζυγό του. Η εικόνα του ισχυρού άνδρα της Microsoft έχει πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στη σκοτεινή ζωή του.

Ο κόσμος έχει σταματήσει να τον βλέπει σαν το θεό των λογισμικών. Μετά την αποκάλυψη παραδοχή ότι είχε σχέση με μία υπάλληλο πριν από 20 χρόνια, αλλά και άλλες γυναίκες η εικόνα του καλού συζύγου και οικογενειάρχη δεν υπάρχει πια.

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και οι φήμες πως είχε επαφές με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το γιατί συνάντησε τον καταδικασθέντα για σεξουαλικά αδικήματα Επστάιν που έχει φύγει πια από τη ζωή, παρά το γεγονός όπως λένε, ότι γνώριζε το διεστραμμένο παρελθόν του.

Η θυμωμένη σύζυγος

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς είχε εξοργιστεί μαζί του επειδή είχε πάει στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου Επστάιν στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου όταν οι σύνδεσμοί του με αυτόν έγιναν δημοσίως γνωστές το 2019.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα ο βίος του Μπιλ Γκέιτς έχει μπει για τα καλά κάτω από το μικροσκόπιο των διεθνών μέσων ενημέρωσης και από ότι διαρρέει μάλλον είναι σκοτεινός. Σύμφωνα με τους βιογράφους του, απολάμβανε γυμνά πάρτι στην πισίνα με στριπτιζέζ και ήταν γυναικάς στα νιάτα του.

Ο δημοσιογράφος Τζέιμς Γουάλας, ο οποίος έγραψε το «Overdrive: Bill Gates And The Race To Control Cyberspace», ισχυρίστηκε ότι «Πολλά από αυτά τα παιδιά της Microsoft ήταν νεαροί με μπλουζάκια με λεκέδες από πίτσα που δούλευαν πάνω σε κώδικα λογισμικού. Θα έκαναν μερικά άγρια πάρτι, όπου θα έβγαιναν και θα έπαιρναν στριπτιζέζ στο Σιάτλ και θα τις έφερναν στο σπίτι του Γκέιτς. Δεν ήταν ένα “αγόρι της χορωδίας” τότε».

Ο Μπιλ Γκέιτς συν ίδρυσε τη Microsoft το 1975, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με τον παιδικό του φίλο Πολ Άλεν μετά το πανεπιστήμιο. Δημιούργησε την εταιρεία στη μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο και ο Μπιλ Γκέιτς αξίζει τώρα 93 δισεκατομμύρια λίρες. Στο βιβλίο του, ο Γουάλας περιέγραψε τα γυμνά πάρτι που λέγεται ότι διοργανώνοντας στο σπίτι του Γκέιτς.

Όπως είπε, ο νεαρός τότε «κομπιουτεράκιας», επισκεπτόταν ένα από τα στριπτιτζάδικα κλαμπ του Σιάτλ και προσελάμβανε χορεύτριες για να πάνε στο σπίτι του και να κολυμπήσει γυμνός με τους φίλους του στην εσωτερική του πισίνα.

Γυναικάς από παλιά…
Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται επίσης ότι το ότι ήταν γυναικάς, του δημιούργησε προβλήματα στην αρχή του ειδυλλίου του με τη Μελίντα, με την οποία ξεκίνησε να βγαίνει το 1987.

«Συνέχισε να το παίζει σε πολλά ταμπλό για λίγο καιρό, ειδικά όταν βρισκόταν εκτός πόλης για δουλειά, βγαίνοντας συχνά με γυναίκες δημοσιογράφους που κάλυπταν τη Microsoft. Η Μελίντα γνώριζε καλά το ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήταν γυναικάς και η σχέση τους ήταν μία ζεστή, μία κρύα. Κάποια στιγμή, χώρισαν για σχεδόν ένα χρόνο».



Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 1994 στη Χαβάη και ο Μπιλ Γκέιτς φέρεται να καυχιόταν στους φίλους του ότι δεν είχε ξεστρατίσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Αλλά τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, είχε απατήσει τη Μελίντα το 2000 βλέποντας μία από τις υπαλλήλους του.

Διαζύγιο μετά από 27 χρόνια
Μιλώντας για την απόφαση της Μελίντα για διαζύγιο, μια άλλη πηγή είπε στο περιοδικό People: «Ο Επστάιν είναι σίγουρα ένα πονεμένο σημείο. Αυτός είναι πολύς καιρός για προβλήματα. Ήταν εντελώς αντίθετη σε αυτό που θεωρούσε σκοτεινές συναλλαγές και σε κάποια άλλα ζητήματα που ήθελε να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό τομέα. Δεν φοβόταν να μιλήσει γι’ αυτό». Η Μελίντα τελικά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί 27χρόνια σύζυγό της αυτόν τον μήνα, ισχυριζόμενη σε δικαστικά έγγραφα ότι ο γάμος της είχε «σπάσει ανεπανόρθωτα».

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ανακοίνωσε τον χωρισμό του, σε μια κοινή δήλωση. Το διαζύγιό τους, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ακριβά όλων των εποχών.

Πηγή >> https://www.protothema.gr/life-style/article/1126666/bil-geits-o-skoteinos-vios-i-shesi-tou-me-ton-epstain-oi-eromenes-ta-parti-me-striptizez-kai-i-orgi-tis-melida/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr