Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’

Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’

by _
0 comment 447 views

Ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ Fauci…

Ο Δρ Kary Mullis ήταν ένα συνεχές αγκάθι στο πλαϊ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και του Φάουτσι και πέθανε ξαφνικά τον Αυγ. του 2019, δηλαδή, λίγους μήνες…ΠΡΙΝ την έναρξη της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού.

Έλεγε συνέχεια «μην χρησιμοποιείτε το δικό μου τεστ για την «ανίχνευσιν κανενός ιού διότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ» και είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ. Τυχαίο αυτό;;;…

Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος B’…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Μάιου 2021, 16:19, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον μεγάλο ρεπόρτερ Greg Reese InfoWars.com μαθαίνουμε τα εξής απίστευτα από πρόσφατο ρεπορτάζ του για το θάνατο του Δρ Κέρι Μάλις, τον εφευρέτη του τέστ PCR καθώς και αντίπαλο δέος του…Δρ. ΦΑΟΥΤΣΙ…

Στο πρώτο αποκλειστικό μας άρθρο για την σύνδεση μεταξύ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του AIDS και της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του COVID-19  με τον με τίτλο Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας αποκαλύψαμε το γεγονός πως οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που πίσω από το «AIDS» τυχαίνει να είναι πίσω και από το…«COVID» και ότι το COVID είναι, στην πραγματικότητα,… COV(A)ID(S) διότι η «παμδημία»-COVID δεν είναι τίποτε άλλο από τη…σημερινή …ΕΠΕΚΤΑΣΗ της «πανδημίας» του… AIDS…!!! Διαβάστε το ΟΛΟ πριν διαβάσετε το Μέρος Β’ εδώ παρακάτω.

Και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ σε τούτο το σαιτ, το “AIDS” ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, όποτε ο δήθεν…«κορωνοϊός», όπως μας τον έχουν πλασάρει τα ΜΜΕ, ο ΠΟΥ, οι κυβερνήσεις μας , κτλ!! ΑΡΑ, οι..ΜΟΝΕΣ «πανδημίες» που έχουν υπάρξει ποτέ, ήσαν αυτές που προέκυπταν, ΟΧΙ από κανένα «ιόν»-φάντασμα, αλλά από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ που επιβλήθηκαν στον κόσμο από την…ΕΛΙΤ σαν «λύση» για την δήθεν «πανδημία». Είναι να απορεί κανείς πως ο ίδιος ο Μπιλ ΓΚέιτς έχει κατηγορηθεί για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ σε αρκετές χώρες του κόσμου όπου τα δικά του…ΕΜΒΟΛΙΑ έχουν προκαλέσει…ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφορών ασθενιών που βρίσκοταν…ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ή / και να…ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΔΡ ΚΕΡΙ ΜΆΛΙΣ, Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ…PCR ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΩΝ «ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ« ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΟΛΗ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

Δείτε τώρα τη συνέχεια αυτού του θέματος στην παρακάτω αποκάλυψη του σάιτ InfoWars.com….


Γκρεγκ Ρις | Infowars.com. 21 Μαΐου 2021, 4:54 μ.μ.

Ο αείμνηστος Δρ Kary Mullis (Κέρι Μάλις), εφευρέτης του τεστ PCR, το οποίο τεστ χρησιμοποιείται κατά κόρον και ψευδώς για να δημιουργούνται συνέχεια ψευδή θετικά του υποτιθέμενου «Coronavirus» («Κορωνοϊού), κατέγγελνε τα εγκήματα του Δρ. Ἀντονι Φάουτσι και των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών εδώ και παραπάνω από 30 χρόνια.

Του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ για την εφεύρεση της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης, το τέστ, δηλαδή, PCR (Polymerase Chain Reaction).

Η δοκιμή PCR είναι μια μέθοδος ανάλυσης και ΔΕΝ σχεδιάστηκε για τη δοκιμή ενός υποτιθέμενου “ιού”.

«Εάν τη δοκιμή PCR την πραγματοποιήσετε καλά, μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε» είχε πει πριν μερικά χρόνια ο Δρ. Κέρι Μάλις. Το τέστ αυτό μπορει να σου βρεί το οτιδηποτε σε έναν «αθενή» –ας πούμε με…”COVID19″–– ανάλογα με το πόσο ψηλά του ανεβάσεις τον αριθμό κύκλων που κάνει εγαστηριακά.

Το επίσημο πρωτόκολλο που δόθηκε για τη δοκιμή του COVID-19 με τη δοκιμή PCR ήνοιξε την «κάνουλα» των ψευδώς θετικών -που βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο εδώ και παραπάνω από έναν χρόνον– για να ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Μιλάμε για τους δήθεν «ασυμπτωματικούς» αλλά αυτό πρόκειται για…ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΜΑ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν συμπτώματα επειδή δεν έχουν COVID 19!!!

Αυτήν την ΑΠΑΤΗ την κάνουν σήμερα επειδή τέτοιου είδους απάτες τις έκαμναν πάντα και στο παρελθόν και την σκαπουλάρανε!

Πριν περίπου 35 χρόνια, ο Δρ Φάουτσι έγινε ο επικεφαλής τους NIAID και εκείνη την εποχή έκανε όνομα για τον εαυτό του προωθώντας το θανατηφόρο φάρμακο AZT για τους πάσχοντες από το AIDS. Μιλάμε για μια παλιά «θεραπεία» για τον καρκίνο που ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος για έγκριση.



Εκείνη την εποχή, λοιπόν, προσελήφθη ο Δρ. Κέρι Μάλις για να μετρήσει τον ιόν HIV στα δείγματα αίματος των ανθρώπων με το γνωστό τέστ….PCR, που ήταν η δική του εφεύρεσις. Δούλευε υπό την προϋπόθεσιν  ότι ο ιός HIV ήταν η “πιθανή αιτία” του AIDS. Ωστόσο και όταν πήγε να ψάξει για αποδείξες γι αυτό, δεν υπήρχε καμία. Απλά αυτό ήταν επινόησις του Δρ Φάουτσι και των συναδέλφων του!!!

Κάποια στιμγή, λοιπόν, έφτασε στο συμπέρασμα ο Δρ Μάλις ότι όλα αυτά εμπρόκειτο για μεγάλη…ΑΠΑΤΗ διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ήταν πρόθυμος στο να του παράσχουν αποδείξεις για την ύπαρξιν του ιού HIV!!! Και όταν άρχισε να το συνειδητοποιεί αυτό, έφριξε, φρίκαρε κυριολεκτικά. Αυτό ήταν τη δεκ. του 1980.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν 10 χρόνια περίπου ο Δρ Μάλις, είπε ξεκάθαρα ότι επειδή το Κέντρο Προλήψεως Νοσημάτων (CDC) ήταν στο κόκκινο και δεν είχε κεφάλαια, απεφάσισε μετά να κάνει τη σύνδεση μεταξύ του HIV και του…AIDS για να βγάλει χρήματα!!! Σύμφωνα με τις έρευνες του Δρ. Μάλις, όλοι μα ΟΛΟΙ ήταν στο κόλπο, ο Φάουτσι και οι ημέτεροί του, με το…αζημίωτο.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

Στο δικό μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ προ ετών τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ του ΚΩΛΟνοϊού Δρ. Φάουτσι: Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα!, γράψαμε τα εξής… 

Ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR, Kary Mullis, είχε πει προ ετών ότι ο Δρ. Φάουτσι είναι ένα…ΤΙΠΟΤΕ!



Συγκεκριμένα, είπε τα εξής απίστευτα, που ίσως μπορούν να μας ρίξουν περισσότερο φως στο ρόλο που παίζει ο Φάουτσι στην ΨΕΥΤΟπανδημία του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού.

Δεν ξέρει τίποτα για τίποτα! Και θα το έλεγα αυτό στο πρόσωπό του. Ο άντρας πιστεύει ότι μπορείς να πάρεις ένα δείγμα αίματος και να το τοποθετήσεις κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και εάν έχει ιόν εκεί, θα το γνωρίζεις. Δεν καταλαβαίνει ούτε από μικροσκοπία ηλεκτρονίων ούτε από ιατρική και δεν πρέπει να είναι στη θέση που είναι.

Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ κορυφαίο γιατρό που προ ετών είχε εφεύρει το τεστ PCR, και σύμφωνα με τον ίδιο, ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!! Μιλάμε για το ίδιο τέστ, δομική, που χρημιοποισείται σκοπίμως λανθασμένα εδώ και ένα χρόνο περίπου για να παράγουν συνέχεια στις κυβερνήσεις μας «θετικά αποτελέσματα»…ΨΕΥΤΙΚΑ, ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ, για να συνεχίσουν να τηρούνται τα προσχήματα αυτής της ΨΕΥΤΟπανδημίας!!!



Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου ο Δρ Μάλις κατακεραυνώνει τον ΨΕΥΤΟ-«Δρ» Φάουτσι..!!!…

Και τέλος και…«όλως τυχαίως», ο Δρ Μάλις έτυχε να…ΠΕΘΑΝΕΙ πρόσφατα, τον Αύγ. του 2019, σε ηλικία 74 ετών. ΔΗΛΑΔΗ, πέθανε λίγους μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ…ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!! Τυχαίο αυτό;;; Ο συγχρονισμός του θανάτου του εν σχέσει με την έναρξιν της «πανδημίας» του Κόβιντ μας προβληματίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ–να πούμε το λιγότερο!!!

Αυτό όμως που μόνο τυχαίο δεν ήταν ήταν το γεγονός πως ο Δρ Μάλις έλεγε ΧΡΟΝΙΑ «ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΣΤ PCR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΙΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!» κάτι το οποίο χρησιμοποιείται και κατά κόρον και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ αλλά και…ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ –σύμφωνα πάλι με τον δρ. Μάλις— από την πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ψευτο-πανδημίας…!!! Και τώρα ο Δρ μας είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ!!!

Αν όμως θέλετε τη γνώμη μου, τον Κέρι Μάλις τον…«ΦΑΓΑΝΕ» γιατί θα στεκόταν…ΕΜΠΟΔΙΟ στα βρωμερά σχέδια του Φάουτσι και της Ελίτ όσο αφορά την δημιουργία αυτής της απατηλής «πανδημίας», διότι αν ζούσε σήμερα ο Μάλις, θα εξέθετε τον ψευδο-κορωνοϊό ακριιβώς όπως είχε εκθέσει προ ετών το…ΨΕΥΔΟ-AIDS!!! ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ!!!…

______

-Με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/the-mysterious-death-of-dr-faucis-most-notable-critic/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr