Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIAID & FDA ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού, οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να το κάνουμε!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIAID & FDA ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού, οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να το κάνουμε!!!

by _
0 comment 256 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIAID & FDA ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού, οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να το κάνουμε όλοι!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Μαϊου 2021, 13:21, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Παρασκευή, ο ίδιος ο Δρ. Άντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ευθαρσώς ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου ότι το περίπου  ήμισυ των υπαλλήλων του FDA (Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων), του NIAID (Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων) αλλά και του CDC (Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων) ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάμει το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΝΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Ο Peter Marks του FDA παραδέχτηκε ότι το 40-50% των υπαλλήλων CDC και FDA επέλεξαν να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ το εμβόλιο κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον γερουσιαστή Richard Burr.

Ο διευθυντής του NIAID Anthony Fauci είπε ότι ο αριθμός είναι σχεδόν ο ίδιος για την υπηρεσία του.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ/βίντεο από το Κογκρέσο….

Αυτό είναι μια βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ -να πούμε το λιγότερο!– διότι μιλάμε για ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ παλιανθρώπους που μας λένε μέρα-νύχτα να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε με το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ «εμβόλιο»-βιολογικό όπλο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, ενώ…ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!



Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως η ίδια η Κίνα και η Ινδία έχουν…ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και Astrazeneca;;;!!! 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΘΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΣΤΕ,…ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ….ΕΣΑΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο για το όλο θέμα….

_____

______

Με πληροφορίες από > https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/wow-nearly-half-niaid-fda-employees-refusing-covid-vaccine-according-marks-fauci/

Και από >> https://www.infowars.com/posts/breaking-half-of-nih-cdc-refuse-the-covid-vaccine-right-as-the-world-awakens/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr