Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna του Μ. Γκέιτς: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”

Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna του Μ. Γκέιτς: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”

by _
0 comment 365 views

Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna του Μπιλ Γκέιτς: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Μαρ. του 20201, 20:35, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Κοννέκτικατ δημοσίευσε τη λίστα συστατικών του εμβολίου -COVID-19 της Moderna και αυτό το φύλλο δεδομένων επιβεβαιώνει ότι περιέχει την χημική ουσία “SM-102“.

Το δελτίο δεδομένων ασφαλείας υλικού SM-102 περιγράφει αυτήν τη χημική ουσία ως «ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ»

Ακολουθούν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Υγείας του Κοννέκτικατ σχετικά με το εμβόλιο Moderna COVID, το οποίο απαριθμεί τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ του:

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ >> https://www.infowars.com/posts/horrifying-bombshell-connecticut-warns-moderna-vax-contains-deadly-poison/

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η Cayman Chemical Company κατά την κατάθεσή της στην Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), αυτή η χημική ουσία προκαλεί «Οξεία τοξικότητα» και είναι «θανατηφόρα» όταν είναι «σε επαφή με το δέρμα.»

Στην ίδια κατάθεση OSHA, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το SM-102 «Προκαλεί βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τα νεφρά, το ήπαρ και το αναπνευστικό σύστημα λόγω παρατεταμένης ή επαναλαμβανόμενης έκθεσης».

Αυτό φαίνεται να είναι αυτό που εγχέουν στα χέρια των ανθρώπων όταν κάνουν το εμβόλιο Moderna. ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Αυτό μας θυμίζει μια άλλη αποκάλυψη του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), όπου σας είχαμε αποκαλύψει τα συσταντικά και του εμβολίου της….Pfizer, που έχει εγκριθεί και στην….ΕΛΛΑΔΑ, συστατικά που τυχαίνει να χρησιμοποιούνται και στις…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ των…ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!! για να καταλάβετε…

Και τέλος, το εμβόλιο Μοντέρνα είναι δημιούργημα του ίδιου του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, του μεγάλου….ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος έχει μια μακροχρόνια σχέση με την εταιρεία!!! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr