Ο Τράμπ δρομολόγησε το εμβόλιο mRNA της Moderna που περιέχει… Λουσιφερίνη διαλυμένη με 66.6 ml αποσταγμένου φωσφορικού ρυθμιστικού διαλύματος!


O ΤΡΑΜΠ ξεκίνησε τους εμβολιασμούς στην Αμερική! Ζήτω ο “σωτήρας” που ενέκρινε τα εμβόλια του..ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, του οποίου η πράξις ΣΚΟΡΠΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ MODERNA ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!!

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Το εμβόλιο mRNA της αμερικάνικης εταιρίας Moderna περιέχει Λουσιφερίνη -Luciferin διαλυμένη με 66.6 ml αποσταγμένου φωσφορικού ρυθμιστικού διαλύματος!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το mRNA εμβόλιο της αμερικάνικης φαρμακευτικής εταιρίας Moderna περιέχει Luciferin διαλυμένη με 66.6 ml αποσταγμένου φωσφορικού ρυθμιστικού διαλύματος..

Η Luciferin παραπέμπει στον Λούσιφερ Εωσφόρο και το 666 στον Αντίχριστο. ο αριθμός του θηρίου κατά την Αποκάλυψη…Aυτό το εμβόλιο ποιοί θα το κάνουν με ”θρησκευτική ευλάβεια”;;;;;.

H λουσιφερίνη είναι ένας γενικός όρος για την ένωση εκπομπής φωτός που βρίσκεται σε οργανισμούς που δημιουργούν βιοφωταύγεια. Οι λουσιφερίνες υφίστανται τυπικά μια καταλυόμενη από ένζυμο αντίδραση με μοριακό οξυγόνο.

Άλλος ορισμός της λουσιφερίνης είναι ότι πρόκειται για μια ουσία που παράγει με οξείδωση, υπό την επίδραση ενός ενζύμου, φωταύγεια σε ορισμένα έντομα όπως η πυγολαμπίδα κ.λπ. και σε μερικά ψάρια.

Η λουσιφερίνη στις μύγες σχηματίζεται από δύο πυρήνες με άζωτο και θείο που φέρουν καρβοξυλική ρίζα (Mdd. Biol.t. 21971).
Ετυμολογικά προέρχεται από το λατ. Lucifer “που φέρνει φως, που δίνει σαφήνεια” (v. Luciferian).

Αν και η επιστημονική της ονομασία περνάει απαρατήρητη ο συνδυασμός της με το 666 δημιουργεί ερωτηματικά και ένα κλίμα σίγουρα μη ευφορίας για το εμβόλιο αυτό που η εταιρία φιλοδοξεί να παρέχει και σε παιδιά αφού είναι η πρώτη εταιρία που ανακοίνωσε πως προχωράει σε κλινικές μελέτες και σε παιδιά αν και τα παιδιά σύμφωνα με πλήθος εκτιμήσεων ειδημόνων δεν χρήζουν εμβολιασμού σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον…


Πηγή >> dimpenews.com


ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΕΤΟΙΜΟΣ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ όλους τους Αμερικανούς με το…ΔΗΛΗΤΗΡΟ των εμβολίων του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ο Πρόεδρος Τράμπ!!!

Η Επιχείρηση Warp Speed  (Ταχύτητα Φωτός) έχει επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για το εμβόλιο Moderna, λέει ο γραμματεύς Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Τράμπ Azar…

Σύμφωνα με το μεγάλο κανάλι FOX NEWS….

Ο Πρόεδρος Τραμπ επαίνεσε το εμβόλιο κοροναϊού της εταιρείας βιοτεχνολογίας Moderna που εδρεύει στη Μασαχουσέτη ως μία από τις δύο πρόσφατες «μεγάλες ανακαλύψεις» αφού ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το εμβόλιο είναι 94,5% αποτελεσματικό σύμφωνα με την ενδιάμεση ανάλυση από μια κλινική δοκιμή προχωρημένου σταδίου στα τέλη του σταδίου.

Η ανακοίνωση της Moderna ήρθε μια εβδομάδα αφότου οι Pfizer και BioNTech δήλωσαν ότι το εμβόλιο τους ξεπερνά επίσης το 90% της αποτελεσματικότητας.

Σε ένα tweet της Δευτέρας, ο Τραμπ ζήτησε από “μεγάλους” ιστορικούς “” να θυμάστε ότι αυτές οι υπέροχες ανακαλύψεις, οι οποίες θα τερματίσουν την πανούκλα της Κίνας, όλες πραγματοποιήθηκαν στο ρολόι μου! ”

Ο γραμματεύς Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Alex Azar επαίνεσε το εμβόλιο της Moderna ως μέρος του «οράματος του Προέδρου Τραμπ» στην εκπομπή «Fox & Friends» τη Δευτέρα το πρωί.

“Είναι πραγματικά μια ιστορική μέρα”, είπε ο Αζάρ.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο του Ιδρύματος Μπίλ και Μελίντα Γλέιντς (πατήστε εδώ), συνεργάζονται ήδη με την εταιρεία MODERNA, των οποίων τα εμβόλια προωθεί τώρα ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που υποτίθεται ότι κάνει «αντίσταση» σε αυτά τα ύπουλα σχέδια του Γκέιτς για τον εμβολιασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ενώ τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει κμακρύτερ από την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ! για περισσότερα πάνω σε αυτό!….

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/10/06/%cf...