Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

by _
0 comment 453 views

Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Μαϊου 2021, 16:32, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο αποκλειστικό μας άρθρο από πέρσι με τίτλο ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ], σας είχαμε αποκαλύψει πως το ίδιο το Κέντρο Προλήψεως Νοσημάτων των ΗΠΑ είχε παραδεχτεί τότε ότι ο κορωνοϊός…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΑΣΤΗΡΙΑ!!! Άρα, πως μπορούν τότε να συνεχίζουν να λένε ότι υπάρει «πανδημία»;;;

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/10/13/%ce%bc%ce

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν Να Βρουν Covid-19 Σε 1.500 Θετικά Τεστ – Πιθανές Επιπλοκές Στους Ανεμβολίαστους Από Εμβολιασμένους που επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100!!!

Και τώρα το ίδιο το αμερικανικό CDC έρχεται να παραδεχτεί πως όλα αυτά δήθεν «κρούσματα» ή / και «θάνατοι» από αυτόν τον ιόν-φάντασμα είναι όντως…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Τον Αύγουστο του 2020, ο Joe Hoft του μεγάλου συντηρητικού σάιτ Gateway Pundit είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για το COVID-19 που συντάραξε όλο το Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος του CDC παραδέχτηκε ότι μόνο περίπου το 6% των καταγεγραμμένων θανάτων COVID οφείλονταν εξ ολοκλήρου στη νόσο!!!

Η ουσία της έκθεσης ήταν ότι το COVID-19 δεν είναι τόσο θανατηφόρο όσο προβλήθηκε για πρώτη φορά από τον ΠΟΥ και στη συνέχεια από τον Δρ Tony Fauci και την Δρ Debra Birx. Με βάση τους αριθμούς CDC τον Αύγουστο, μόνο το 6% όλων των θανάτων που αποδόθηκαν στο COVID-19 ήταν περιπτώσεις όπου ο μόνος παράγοντας στο θάνατο του ατόμου οφειλόταν στο COVI9-19!!!

Δηλαδή, από το Αυγ. του 2020, το CDC ισχυριζόταν πως μέχρι τότε, είχαν «πεθάνει» 300.000 και πλέον Αμερικανοί πολίτες από COVID, και σε μια στιγμή ειληκρίνειας, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ το 6 τοις 100 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΊΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ 6% ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ…ΓΡΙΠΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜ: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Δείτε τώρα το απόσπασμα από το σάιτ του CDC…



Την Κυριακή, η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχτηκε τελικά, στο CNN, ότι «πολλά, πολλά νοσοκομεία» μετρούσαν τους θανάτους από COVID για να συμπεριλάβουν περιπτώσεις που δεν ήταν θάνατοι από COVID.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr