Home Greek News ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

by _
0 comment 102 views
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Από το 1973, τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πραγματοποιούν τακτικές δημοσκοπήσεις, το λεγόμενο “Ευρωβαρόμετρο”, σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Το 2007, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε τις δικές του δημοσκοπήσεις. Οι δημοσκοπήσεις αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, με έμφαση στις αντιλήψεις και τις προσδοκίες των πολιτών όσον αφορά την ανάληψη δράσης εκ μέρους της ΕΕ, καθώς και στις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ένωση. Επίσης, οι δημοσκοπήσεις αξιολογούν λεπτομερώς τη στάση των πολιτών απέναντι στην ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις απόψεις των πολιτών για τις ευρωπαϊκές εκλογές. Λόγω της μακράς αυτής διαδικασίας, η ανάλυση των αποτελεσμάτων παρέχει μια λεπτομερή εικόνα των τάσεων και της εξέλιξης της κοινής γνώμης αναφορικά με τα ευρωπαϊκά θέματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό-δημογραφικό επίπεδο!

Το “Ευρωβαρόμετρο” λοιπόν πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποίησε μια έρευνα σοκ για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία καταρρίπτει όλους τους μύθους των ελληνικών δημοσκοπήσεων με τα πλασματικά και υπερεκτιμημένα αποτελέσματα! Αυτή η συνταρακτική έρευνα αποσιωπήθηκε από όλα τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών – μεγαλοεργολάβων – μεγαλοεφοπλιστών! Και πώς μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας τα έχει “μπουκώσει με ένα σκασμό λεφτά” προκειμένου να παραπλανούν τον κόσμο με τα “ποιοτικά” τους αποτελέσματα, όταν η κοινωνία ολόκληρη βράζει από θυμό και αγανάκτηση!

Η μόνη εφημερίδα που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του “Ευρωβαρόμετρου” ήταν η εφημερίδα “Δημοκρατία” με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%b9-%ce%bf%ce%bc%cf%89%cf%83-%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%83/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr