Home Greek News «Εμβολιάστηκε» κι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με “Άστραζένεκα”. Βγάλε πρώτα το…ΚΑΠΑΚΙ ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!

«Εμβολιάστηκε» κι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με “Άστραζένεκα”. Βγάλε πρώτα το…ΚΑΠΑΚΙ ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!

by _
0 comment 210 views

«Εμβολιάστηκε» ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με “Άστραζένεκα”. Βγάλε πρώτα το…ΚΑΠΑΚΙ ρε ΜΑΛΑΚΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!

Kostas Trapezanlis

Εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με “Άστρα ζένεκα”……..εμ δεν έβγαλε το καπάκι απο την σύριγγα η νοσοκόμα, εμ δεν φοράει κάν γάντια προστασίας……..

Μιλάμε όλοι οι πολιτικοί και διανοούμενοι, ούτε θέατρο δεν ξέρουν να παίζουν σωστά…….. κανένας απο τους πολιτικούς δεν έκανε εμβόλιο, όλα είναι σκηνοθετημένα, για να μας πείσουν να πάμε να κάνουμε τα αναξιόπιστα εμβόλια.

Σχολιάζει τα Ελληνικά Νέα Τώρα: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΘΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ…ΠΕΘΑΝΟΥΝ/ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr