Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-BOMBA: Συμβούλεψε τον Τ. Επστάιν να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του ο Μπιλ Γκέιτς!!! Τον “χτυπάνε” τώρα τα μεγάλα ΜΜΕ!!!

Αποκάλυψη-BOMBA: Συμβούλεψε τον Τ. Επστάιν να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του ο Μπιλ Γκέιτς!!! Τον “χτυπάνε” τώρα τα μεγάλα ΜΜΕ!!!

by _
0 comment 141 views

Αποκάλυψη-BOMBA: Συμβούλεψε τον Τ. Επστάιν να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του ο Μπιλ Γκέιτς!!! Τον “χτυπάνε” τώρα τα μεγάλα ΜΜΕ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Μαϊου 2021, 09:58am, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Ο Γιάννης Κουντούρης στο Palm Desert της Καλιφορνιας όπου κρύβεται ο Μπιλ Γκειτς!!! ΔΕΝ είναι πλέον αναντικατάστατος στα μάτια των δικών του χειριστών;;;, σας αποκαλύψαμε το κρυσφύγετο του Μπίλ Γκέιτς όπου κρύβεται εδώ και μήνες λόγω όλων αυτών των σοβαρών αποκαλύψεων περι των δεσμών του με τον αρχι-παιδεραστή…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ.

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/16/%ce%

Διαβάστε επίσης το πρώτο μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ & Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε αξιοματούχους χωρών με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΕΠΣΤΑΪΝ!!! για να καταλάβετε το όλο υπόβαθρο της υποθέσεως αυτής, που, περιληπτικά,  έχει ως εξής…

Την ψευτο-πανδημία την ξεκίνησε αρχές του 2020 ο Γκέιτς λόγω του ότι βρισκόταν σε…ΠΑΝΙΚΟ εκείνη την εποχή λόγω του ότι όλα τα Μ.Μ.Ε. του κόσμου ησχολούντο με όλες αυτές τις αποκαλύψεις περι των δεσμών του με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ. Γι’ αυτό χρειάστηκε να βρει ο ίδιος τον πιο τέλιο αντιπερισπασμό ώστε απο παιδερασστής να μετατραπεί σε…«σωτήρα» λόγω… «COVID»….!!!…

 

Η ψευτο-πανδημία ήταν ήταν στα «σκαριά» εδώ και χρόνια, απλώς και εξ ανάγκης, βρήκε και την καλύτερη αφορμή και τον σωστό συγχρονισμό για να ξεκινήσει όλα αυτά εις βάρος όλης της ανθρωπήτητος και για να σώσει το…δικό του πετσί…!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/07/%ce%b2%ce%

Και τώρα έρχεται τα μεγάλα σάιτ το DailyBeast.com και το Infowars.com να μας επιβεβαιώσουν όλα αυτά…

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε συμβουλεύσει τον Τζέφρι Έπσταϊν να «αποκαταστήσει» τη δημόσια εικόνα του μετά την καταδίκη του Έπσταϊν ότι επιχείρησε να προσελκύσει ένα 14χρονο για σεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα. Το Daily Beast, ένα αριστερόστροφο σάιτ που, τελευταίως, συσσωρεύει τη μια καρτηγορία από την άλλη στο Γκέιτς, ανέφερε ότι ο Γκέιτς είπε στον Έπσταϊν ότι έπρεπε να καθαρίσει την εικόνα του στα μέσα ενημέρωσης και είχε συζητήσει ακομη και ο Έπσταϊν να συμμετάσχει στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, που θα μπορούσε να προσφερθεί ως μέσον να το πράξει ο Επσταϊν.

Κάποιος σίγουρα θέλει ο Γκέιτς να φύγει από το δημόσιο προσκήνιο κατά την “ώθηση” του εμβολίου Covid-19 mRNA, δεδομένης της αγριότητας της καταιγίδας των μέσων που τον “χτυπάνε” πλέον.

Σύμφωνα με τους New York Times, οι Γκέιτς και ο Έπσταϊν συναντήθηκαν τουλάχιστον έξι φορές, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεών του στο αρχοντικό της Νέας Υόρκης του Έπσταϊν σε «πολλαπλές περιπτώσεις».

Η παρακάτω φωτογραφία, που τραβήχτηκε στην μαρμάρινη είσοδο του αρχοντικού του Epstein (Επστάιν), δείχνει τον κ. Epstein που λάμπει το πρόσωπό του. Στα δεξιά του: ο James E. Staley, εκείνη την εποχή ανώτερο στέλεχος της τράπεζα JPMorgan, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Lawrence Summers. Στα αριστερά του: ο κ. Μπόρις Νίκολιτς και ο κ. Γκέιτς, που χαμογελούσε και φορούσε γκρι σακάκια και ένα πουλόβερ μπλέ.

Περιέργως, ο σύμβουλος του Γκέιτς Μπόρις Νίκολιτς (που απεικονίζεται παρακάτω) ορίστηκε ως εκτελεστικός συνδιαχειριστής μιας διαθήκης που ο Έπσταϊν τροποποίησε ημέρες πριν από τον δήθεν θάνατό του στις 10 Αυγούστου του 2019.

Σύμφωνα με το μεγάλο ιστολόγιο ZeroHedge …



Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft ήθελαν να αποχωρήσει ο Γκέιτς το 2019 μετά από διερεύνηση της σχέσεώς του με τον Επσταϊν!

Σε ένα ρεπορτάζ-βόμβα το βράδυ της Κυριακής, η Wall Street Journal ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ήθελε ο Μπιλ Γκέιτς να φύγει μετά από εσωτερική έρευνα για μια ακατάλληλη σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα υπάλληλο της Microsoft.

Η έρευνα, που διεξήχθη στα τέλη του 2019, ξεκίνησε αφού η εν λόγω γυναίκα, μηχανικός της Microsoft, έγινε καταγγέλουσα της σεξουαλικής σχέσεως που είχε εδώ και χρόνια με τον Γκέιτς, ακριβώς την εποχή που η σχέση του Γκέιτς με τον διαβόητο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν είχε διαρρεύσει στη δημόσια σφαίρα και η Μελίντα Γκέιτς άρχισε να εξερευνά το διαζύγιο.



Τον Δεκέμβριο του 2019 (πριν από το τέλος της έρευνας) o Gates επανεκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft στην ετήσια συνεδρίαση των μετόχων. Καθώς έγιναν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για το θέμα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανησυχούσαν ότι η σχέση του κ. Γκέιτς με τη γυναίκα ήταν ακατάλληλη και δεν ήθελαν έναν διευθυντή που να σχετίζεται με αυτήν την κατάσταση, ιδιαίτερα μετά το “ξέσπασμα” του κινήματος #MeToo, ανέφερε το Wall Street Journal.

Είναι ολοφάνερο πλέον πως κάποιοι στα ΜΜΕ -κατόπιν εντολής των ανώτερων κλιμακίων της ελίτ– θέλουν ο Γκέιτς να φύγει από το δημόσιο προσκήνιο λόγω της προώθησής του αυτής της ψευτο-πανδημίας!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ και…ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ???

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ του ABC News για αυτό το θέμα…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr