Home Greek News Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19

Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19

by _
0 comment 243 views
Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19
Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19

ProNews.gr: Χαλκίδα: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά νόσησε και πέθανε από Covid-19


Σχολιάζει το GreeekNewsOnDemand.com: ΔΕΝ ήταν ο δήθεν «κορωνοϊός» που σκότωσε αυτόν τον άνθρωπο αλλά το…ΕΜΒΟΛΙΟ κάτα του δήθεν COVID-19 ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν Να Βρουν Covid-19 Σε 1.500 Θετικά Τεστ – Πιθανές Επιπλοκές Στους Ανεμβολίαστους Από Εμβολιασμένους για να καταλάβετε. Είναι τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ διότι είναι ΑΥΤΑ που αποτελούν κίνδυνο για μας και ΟΧΙ κανένας ιός-παραμύθι. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!! 

Θρήνος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο κορωνοϊός «νίκησε» έναν 50χρονο τραυματιοφορέα, έπειτα από σκληρή μάχη ενός μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Χαλκίδας κατέληξε τελικά νωρίτερα σήμερα, Σάββατο από τον κορωνοϊό.

Τέλος του Απριλίου είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου, αλλά μετά από λίγα 24ωρα αργότερα άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα συμπτώματα πυρετού και ακολούθως να νοσηλευθεί και καθημερινά να χειροτερεύει.

Αμέσως διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου εργαζόταν και όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θέμα των τραυματιοφορέων είναι φλέγον καθώς αρκετοί ήταν αυτοί από το προσωπικό που διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό ενώ ένας από τους λόγους είναι και παραμένει ότι ο χώρος εργασίας τους είναι εξαιρετικά μικρός για τόσα άτομα με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολη η διάδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή >> https://www.pronews.gr/ygeia/987082_halkida-ehase-ti-mahi-me-ton-koronoio-50hronos-traymatioforeas-eihe-kanei-tin-proti

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr