Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Γιάννης Κουντούρης στο Palm Desert της Καλιφορνιας όπου κρύβεται ο Μπιλ Γκειτς!!! ΔΕΝ είναι πλέον αναντικατάστατος στα μάτια των δικών του χειριστών;;;

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Palm Desert της Καλιφορνιας όπου κρύβεται ο Μπιλ Γκειτς!!! ΔΕΝ είναι πλέον αναντικατάστατος στα μάτια των δικών του χειριστών;;;

by _
0 comment 219 views

GREEKNEWSONDEMAND.com: Ο Γιάννης Κουντούρης στο Palm Desert της Καλιφορνιας όπου κρύβεται ο Μπιλ Γκειτς!!! // ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ & Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε αξιοματούχους χωρών με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/…/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce…/

Σύμφωνα με το PageSix.com, ο Μπιλ Γκέιτς κρύβεται στο κλαμπ γκολφ πολυτελείας δισεκατομμυριούχων στην Καλιφόρνια…

Ο Μπιλ Γκέιτς κρύβεται από το επακόλουθο από το διαζύγιό του σε ένα εξαιρετικά αποκλειστικό γήπεδο γκολφ στην Καλιφόρνια για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με πηγή.

Ένας κατέχων πληροφορίες εκ των έσω είπε ότι ο 65χρονος ιδρυτής της Microsoft δισεκατομμυριούχος κρύβεται στη μεγάλη λέσχη The Vintage Club της πόλεως Indian Wells της νότιας Καλιφόρνια (κοντά στο Palm Desert), η οποία χαρακτηρίζεται ως «μία από τις πιο διάσημες και εξαιρετικά αποκλειστικές κοινότητες των ιδιωτικών συλλόγων των Ηνωμένων Πολιτειών», μια πραγματική όασις πλούτου 700+ στρεμμάτων.

Μια πηγή είπε αποκλειστικά στο PageSix.com, ότι “Ο Μπιλ είδε σαφώς αυτό το διαζύγιο να έρχεται για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή είναι εκεί για περίπου τρεις μήνες.”

Η πηγή πρόσθεσε ότι το The Vintage Club είναι τόσο ιδιωτικό, «Είναι το ιδανικό μέρος για τον Μπιλ να κρύβεται από οποιονδήποτε θέλει να τον ρωτήσει για το διαζύγιο ή τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν».

Ο Γκέιτς διαθέτει μια ιδιωτική κατοικία στο κλάμπ, η οποία διαθέτει επίσης μέλη, όπως δισεκατομμυριούχους Charles Koch, Philip Anshultz και Dennis Washington. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της Microsoft ξόδεψε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για ένα τεράστιο σπίτι στην πολυτελή κοινότητα του θερέτρου το 1990. Το σπίτι των 13.573 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια και κάθεται κατά μήκος ενός τέλεια “περιποιημένου” γηπέδου γκολφ.

Κοστίζει 250.000 $ για τη συμμετοχή και οι τιμές των κατοικιών εκεί κυμαίνονται από μόλις 2,3 εκατομμύρια $ έως 20 εκατομμύρια $. Διαθέτει ένα κλαμπ 85.000 τετραγωνικών ποδιών στο επίκεντρο, μια σειρά από εστιατόρια και ένα πολυτελές σπα, και επαγελματικά γήπεδα γκολφ σχεδιασμένα από τον Tom Fazio.



Επίσης και σύμφωνα με δικές μας πηγές από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», ο Γκέιτς ΔΕΝ είναι πλέον αναντικατάστατος στα μάτια των δικών του χειριστών-ελιτιστές που είναι ανώτεροι από αυτόν και πρόκειται τον Γκέιτς να τον…ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ επειδή έχει αμαυρώσει την υπόληψή του στα μάτια του κόσμου λόγω του διαζυγίου του! Αυτό μένει να το δούμε! Θέλουν, δηλαδή, ένα…«καθαρό» παιδί που θα είναι σε θέση να συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο με αυτήν ΨΕΥΤΟ-πανδημία, γι ‘ αυτο!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΧΘΕΣ, ΣΤΙΣ 16 Μαιου. 2021,..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr