Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ: Σχολείο της Φλόριδα προειδοποιεί: “Απολύονται όσοι δάσκαλοι και προσωπικό ενεβολιάσθησαν με το εμβόλιο κορωνοϊού”…!!!

ΣΟΚ: Σχολείο της Φλόριδα προειδοποιεί: “Απολύονται όσοι δάσκαλοι και προσωπικό ενεβολιάσθησαν με το εμβόλιο κορωνοϊού”…!!!

by _
0 comment 194 views

ΣΟΚ: Σχολείο της Φλόριδα προειδοποιεί: “Απολύονται όσοι δάσκαλοι και προσωπικό ενεβολιάσθησαν με το εμβόλιο κορωνοϊού”…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Μαιου 2021, 17:00 ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι αξιοματούχοι ιδιωτικού δημοτικού σχολείου της Φλόριδα προειδοποιούν διδασκάλους και προσωπικόν που ενεβολιάσθησαν ότι απολύονται πλέον λόγω του εμβολισμού τους με το εμβόλιον κατά του κορωνοϊού.

Η απόφασις αυτή ελήφθη από τους αξιοματούχους του σχολείου μετά από συνεννόησιν με τους δικούς τους ιατρούς που τους ενημέρωσαν σχετικώς προς τους κινδύνους που ελλοχεύουν πια λόγω της εμβολιασμένης καταστάσεως, λόγω της λήψεων του εμβολίου-COVID, των δασκάλων του σχολείου.

Σύμφωνα με δήλωσιν ενος εκπροσόπου του σχολείου….

Δεκάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο καταγράφουν τελευταίως ανεπιθύμητα αναπαραγωγικά ζητήματα αφού βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές που έχουν λάβει κάποιον από τους εμβολιασμούς COVID-19. Για παράδειγμα, ακανόνιστη έμμηνος ρύση, αιμορραγία, αποβολές, αιμορραγία μετά την εμμηνόπαυση.

 

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό σε όλο τον κόσμο που σας είχαμε αποκαλύψεις πριν 2 εβδομάδες το μεγάλο θέμα του “shedding” (αποβολή δέρματος) που κάνουν οι ήδη εμβολιαμσένοι και που επιδρά αρνητικά στην υγεία των…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΦΡΙΚΗ – ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ για περισσότερα.

ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΝ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr